Status fra pigehjemmet og min anden solo weekend

pb060021

Det mest spændende der er sket denne weekend, hvertfald det jeg glæder mig mest til at vise Molly My når hun kommer hjem, er at vores fjollede blomsterløg fra naboen (Tage Andersen) endelig er sprunget ud.

Desværre var vi blevet lovet at det ville blive lilla, det ser mere hvidt ud ik? Men spændt det bliver hun hvertfald, hun har nu i snart to uger gået og kigget på det løg, hvornår kommer der blomster mor, er blevet sagt mange gange 😉

Ellers har det jo været min solo weekend nr. 2 (den første skrev jeg om, lige her og lige her) og denne gang har jeg haft en hel anden weekend, nemlig en weekend fyldt med hyggelige planer og derfor ikke så meget savn som sidste gang, det har været dejligt, men det bliver også dejligt når hun kommer hjem om en times tid.

Jeg har slappet af og tømt de aller sidste flyttekasser, hurra! Det var en milepæl i sig selv, mit soveværelse er dog stadig kaos, men eller i næste uge, burde det blive bedre da der bliver leveret et skab jeg har købt på Lauritz.com.

Og så har jeg været til frisøren igår og er nu (meget) korthåret igen, jeg har shoppet i Ganni (farligt at den ligger lige rundt om hjørnet) jeg har købt denne kjole. Og ellers haft hyggelige gæster og aftaler.

Igår var min far og ene lillesøster på besøg, senere kom min veninde Gry, som jeg var ude og spise med og idag har jeg spist frokost med min veninde Pil, dejlig dejlig weekend 🙂

Det må være strategien for disse alene weekender, gode aftaler og forkælelse, så går det hele lidt lettere og savnet er i baggrunden.

Hvad har i lavet i weekenden, jeg ser at der er sne i Jylland?!

 

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *