Ida Sjöstedt for Ellos, nu også til de små piger

img4

Reklame

Ida Sjöstedt har lavet endnu en smuk kollektion for Ellos, og denne gang er der også lavet smukke styles til de små piger (fra str. 92-140), det er en kollektion med fokus på festtøj, den hedder ‘Before midnight’ og findes, lige her.

Livets specielle begivenheder skal fejres. Tag noget fint på og byd dine bedste venner velkommen – invitér hele familien til fest. Ida Sjöstedt har klædt både kongelige og utallige kendisser på. Nu er hun aktuel igen med en ny kollektion for Ellos – Before Midnight – fantastisk festtøj, der vil klæde alle.

 

ida-sjostedt

Er de ikke skønne? Helt perfekte til vinterens fester, jeg tror at Molly My må have den mørkeblå blonde udgave, den er bare smuk! 🙂

Find det hele, også til mødrene, lige her.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *