Altid med på farten

P7250001

P6260039

P7250016

Sponsoreretindlæg

Baby, altså Molly My’s dukke som jo hedder Baby, i har mødt hende før (Baby ;-)) lige her og lige her, hun er efterhånden en ret fast del af familien.

Hun blev på Vesterbro da vi flyttede, fordi noget skulle jo være det ene sted og noget med os, og det var bestemt en fejl. Hun må følge med Molly My, ellers savnes der for meget! Jeg savner min Baby mor! Kan vi hente hende? Billederne her er fra i sommers, og viser ret godt hvordan Baby har været med os på farten.

Hun er enten med på cykel (i denne cykelstol, naturligvis med cykelhjelm!) eller i bæreselen, når det er på gåben eller hvis hun skal sove, og vi ikke har hendes barnevogn med.

Det har Molly My helt styr på, at når vi går og er på tur så skal Baby vende den ene vej og kigge ud, hvis hun er ked af det eller skal sove, så vender hun ind mod maven og krammes lidt ekstra, tror faktisk at hende Molly My bliver en ret god mor en dag 🙂

Og når det er solskin er Baby naturligvis også med på stranden / ved poolen med egen solstol og badedragt, vi går ikke ned på tilbehør og detaljer, hvilket er skønt!

BABY Born® BæreseleCykelstolCykelhjelmStrandstol mm. – Badedragt

BABY Born® som Baby jo er fra, har et kæmpe udvalg af tilbehør til dukkerne, hvad end de hedder Baby eller ej, måske der skal ønskes noget til jul?

Jeg overvejer om Molly My skal have BABY Born®’s store søster til jul, hun er på udsalg pt. lige her, tror hun vil være et hit!

Find det store udvalg, lige her.

Sponsoreret af BABY Born® / Amo Toys.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.