Og vinderen er……..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklame

Så er kl. 20.00 (eller lidt over) og jeg har trukket en vinder i konkurrencen (lige her) om den skønne Playmobil julekalender, tak for jeres fine deltagelse! 🙂

Det blev Marie med denne kommentar:

screen-shot-2016-11-13-at-19-59-52

Marie, du har modtaget en mail! TILLYKKE fra os, jeg er sikker på at den vil bringe stor glæde 🙂

Jeg ville ønske at jeg kunne glæde jer alle (eller jeres børn) men jeg lover at der kommer flere overraskelse når vi nærmer os julen, bloggens december, hvertfald fra d. 1-24 december kommer nemlig til at stå i Playmobil’s tegn, og så har jeg vist ikke lovet for meget!

Jer der bare ikke kan leve uden denne kalender (eller de andre Playmobil udgaver) kan stadig finde dem, lige her, og de er stadig nedsat, så måske bare nu den skal klikkes hjem, december nærmer sig jo.

 

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *