Vi skal til Disneyland® Paris i weekenden

disney

Reklame

Molly My og jeg skal simpelthen til Disneyland® Paris, vi er inviteret ned til en skøn “julefest” fyldt med overraskelser denne weekend, og vi glæder os begge helt tosset meget! Vi skal ned til den smukke pynt, alle vennerne og magien, som jeg ved bliver helt fantastisk.

I husker måske mit tidligere indlæg (lige her) hvor jeg var til julemiddag med Disneyland® Paris og det smukke stykke julepynt er derfra, Molly My har kigget med på det og glæder sig til at vi skal pynte vores eget juletræ med pynten jeg fik med hjem.

Jeg glæder mig til at vise jer meget mere frem her og på Instagram (lige her), jeg ved at det bliver en kæmpe oplevelse for mit lille juleelskende datter, som lige nu KUN taler om at hun skal møde Elsa 😉

Så ja vi glæder os, glæder os meget! Tænk hvad en blog kan bringe med sig, af fantastisk oplevelser, jeg er dybt taknemmelig.

Der bliver ikke blogget dernede fra (det er der alt for meget program til) men når jeg kommer hjem, lover jeg at blogge løs, jeg kan jo i virkeligheden slet ikke lade vær.

 

Markeret som reklame, da vi er inviteret på presserejse.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *