De her smukke billeder betyder alverden for mig

4

2

I dag er Pierrot la Lune’s AW16 kollektion landet online, og sammen med den nogle meget smukke billeder. Molly My og jeg var for snart længe siden en tur på Holckenhavn Slot, hvor hun var så heldig at få lov at være med i deres smukke kampagne.

Ja, jeg skriver heldig, for jeg føler mig tosset heldig med de fantastisk smukke billeder der er kommet ud af det, portræt billedet har jeg fået lavet i kæmpe stort (gennem Kiip App’en) se det lige her, og det skal hænge i vores nye stue.

Jeg er faktisk både heldig og stolt, stolt fordi hun bare var rigtig sej og dygtig, det var en lang dag, men hun gjorde bare alt der blev sagt og hyggede sig også med de andre børn.

8

10

6

Her i indlægget viser jeg kun de billeder hvor Molly My er med, men se selv dem alle, lige her, de er faktisk smukke, ligesom kollektionen også er det.

Hvis ikke det var fordi at jeg lige i disse dage har brugt rigtig mange penge, så klikkede jeg hver og en hjem af de styles. Det er den smukkeste kollektion som Emilie til dato har lavet, hvert fald hvis i spørg mig.

Jeg håber der stadig er lidt tilbage, når jeg har råd igen! Hold op, hvor er det fint.

Billederne er taget af fantastisk dygtige Rasmus Mogensen, jeg håber at jeg på en eller anden måde kan få Molly My sneget foran hans kamera en dag igen!

Kom til Pierrot la Lune’s smukke univers, lige her.

 

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *