Åh, Mini Rodini, for helvede da også…..

rm13_xlargerrr

minirodini

Reklame

Vi har “talt” om det før, det med at man enten elsker eller hader Mini Rodini, det er som om at der her er tale om meget enten eller ej. Vi er på enten og ELSKER holdet! Molly My har siden hun har været helt lille, haft tøj fra Mini Rodini og hun var ikke særlig gammel da hendes kjole med tigers på var absolut favorit, hun kunne ikke tale, men hive fat i den kjole og pege om morgenen, det kunne hun.

Nu er Xmas og pre spring kollektionen så landet i dag, og igen bliver jeg forelsket over evne, de er virkelig fine sager og selvfølgelig skal min lille jule elskende pige da have sådan en kjole eller sweat.

Tror den skal være en af hendes første “sokke gaver” i december, så hun rigtig kan nå at få den brugt i løbet af måneden og op til jul. Find den skønne xmas kollektion, lige her.

minirodini2

Og de her tre sweatshirts fra pre spring kollektionen, ej med er alle tre ikke for skønne?!

Her kan jeg virkelig ikke vælge, kraven på den første, åh gud den er fin! Farve og struktur på strikken, og bare printen og cuteness på den sidste, jeg må lige overveje her.

Men ikke for længe, desværre er det jo altid sådan at man skal være virkelig hurtig med Mini Rodini, så i løbet af ganske kort tid, er der altid styles og størrelser der er væk.

Kom til alt Mini Rodini, lige her.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.