Få 100 kr at handle for + konkurrence

designersfriends

Sponsoreretindlæg

Kender i Designers & Friends? Ellers så se lige med her 😉

Jeg VED at i ligesom jeg elsker at shoppe lækre ting, men også at i (hvem kan ikke det?) kan li at spare penge og lave gode køb. Derfor er Designers & Friends helt oplagt. De har nemlig hele tiden kampagner med modetøj til hele familien, tilbehør, beauty, bolig ting mm. med op til 80% rabat, og hvordan så det, tænker i måske?

Det er sidste sæsons kollektioner de sælger, men stadig super lækre og fine sager, lige nu har de f.eks. Stella Nova, Lolly’s Laundry, InWear, Day home og mange mange flere, alle kampagner er i begrænset antal og tidsbegrænsede.

Kom til hele det store udvalg, lige her.

desigfriends

// 1. Stella Nova top // 2. Stella Nova kjole // 3. Day blonde top // 4. Issey Miyake parfume // 5. Minus strik kappe // 6. Day Home æske //

Ovenstående er blot øjebliks eksempler, de kan være udsolgt eller udløbet i morgen, men kliks sender jeg lige nu til dem, hvis de stadig er på lager.

I sidste uge havde de f.eks. flere børnebrands, så det er en god ide at holde øje med siden, eller tilmelde deres nyhedsbrev, så får man nemlig besked om nye mærker og kampagner.

Hvis man tilmeldes deres nyhedsbrev lige nu, er man med i konkurrencen om at vinde et gavekort på 5.000 kroner til juleshopping, og alle der tilmelder sig får et gavekort på 100 kroner.

Altså 100 kr lige her og nu til at shoppe i forvejen rigtig billige ting for, hvem vil ikke gerne det?

Man kan jo altid framelde sig nyhedsbrevet igen, hvis det viser sig ikke at være relevant alligevel, men giv det da en chance? 🙂

I kan tilmelde jer, deres nyhedsbrev, lige her.

 

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg modtager kr. 2,50 for hver gang i tilmelder jer, deres nyhedsbrev, og altså derfor ikke noget jeg bliver rig af! 😉

Egentlig laver jeg ikke normalt denne slags kampagner, men lige Designers & Friends er jeg SELV tilmeldt og glad for, så tænkte at i også skulle høre om dem, hvis nu i ikke kendte dem i forvejen.

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *