Ingen Black Friday at finde her

img_1765

Måske dette indlæg, bliver skuffende for nogle af jer, måske befriende for andre? Det handler om Black Friday, eller handler egentlig om hvorfor det IKKE skal handle om Black Friday i år.

Jeg har simpelthen valgt at springe over på den del. Jeg ved godt at i tidligere var rigtig glade for mine indlæg. F.eks. lige her, oversigten kan sådan set også stadig bruges, da links, tilbud og overblik gælder stadig.

Men jeg har fået nok, fået nok af alle de nyhedsmails der har væltet ind i ugerne op til, alle de blogindlæg og delinger på de sociale medier, der alle skreg rabat og køb, køb, køb til os.

Bloggerene og hermed jeg selv, har jo en klar interesse i det her, og det er penge, vi tjener jo som tidligere nævnt en mindre procentdel på de køb der bliver genereret gennem vores links, det gør jeg også selv. Og det er selvfølgelig rigtig dejligt, da det er med til at betale vores husleje og mælken i køleskabet.

Men det er blevet for “forbrugs agtigt” i mine øjne, det er tydeligt at der bliver købt en masse ting, som bliver købt fordi det er billigt, og ikke fordi det er en nødvendighed, pludselig kunne jeg ikke forholde mig til det.

Vi mangler virkelig ikke noget, jo jeg kunne da købe lidt julegaver osv, men jeg vil altså hellere gøre det en helt alm. stille og rolig tirsdag og ikke en dag som Black Friday.

Og det skal ikke lyde helligt, for guderne skal da vide at jeg også køber ting vi ikke har brug for, altså Molly My har jo ikke brug for 20 kjoler, eller 5 par sko, vel?

Men det bliver altså ikke mit dankort der skal på overarbejde idag, det bliver i lommen, jeg vil i stedet kysse min datter og måske købe en ekstra kage med hjem til fredagshyggen.

Og så må i andre gøre det hårde shoppearbejde, held og lykke.

Jeg håber at i får gjort jer nogle skønne køb! 🙂

 

Hvis i også melder lidt pas på Black Friday, så kig lige her hvor priserne for en dag faktisk bliver sat op, selvfølgelig til en god sag.

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Jeg havde faktisk planlagt et indlæg med shoppe-guide, men da butikkerne så begyndte at køre tyv-start osv. tænkte jeg fuck it. Det blev for meget og for voldsomt med al det Black Friday overalt.

  • Jeg har glædet mig sådan til i dig… Jeg står i butik, og det bliver så sjovt! Meeen har den sidste uge har jeg fået nok. Hver gang man loggede på instagram mm blev man bombarderet. Så allerede inden dagen er gået igang, ja så hænger den mig langt ud af halsen. Godt skrevet!

  • Yay, jeg er vild med det her indlæg! Jeg får major stress af en dag som i dag…jeg synes det er fedt hvis der er noget man virkelig har gået og ønsket sig og kigget pp i lang tid at man kan så kan få lov at købe det til en lidt lavere pris – men det her med at der bare bliver købt for at købe det synes jeg simpelthen er mega usmageligt og ren forbruger fest

  • Yay, jeg er vild med det her indlæg! Jeg får major stress af en dag som i dag…jeg synes det er fedt hvis der er noget man virkelig har gået og ønsket sig og kigget på i lang tid at man kan så kan få lov at købe det til en lidt lavere pris – men det her med at der bare bliver købt for at købe det synes jeg simpelthen er mega usmageligt og ren forbruger fest (og ja jeg lyder seriøst som en gammel sur kone, haha ;) Men jeg skal i hvdrt fald heller ikke købe noget i dag :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *