Nem familiemad: 1 portion kyllingeboller, 2 lækre retter!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har tidligere delt min opskrift på kyllingekødboller i karry (Find den, lige her)  en absolut favorit hos Molly My, denne gang kogte jeg kun halvdelen af farsen, og stegte så resten på panden i lidt olie og kom dem i køleskabet.

De blev lækre i en tomatsovs med pasta til et par dage efter. Nemt og enkelt, og passende til vores lille familie.

Blot et lille tip til hurtig, enkel og velsmagende mad, jeg plejer egentlig bare at bruge en halv pakke kød og komme resten i fryseren eller fryse en rigtig rest ned, men denne løsning kan altså også anbefales.

Perfekt til stop madspild og til retten fik vi også en rest brød med lidt pesto og smeltet ost på, igen dejligt og enkelt.

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *