Spa og børnemassage hos Arndal

img_5231

Reklame

En slapper i den travle december julemåned? Med forkælelse for store og små, så har jeg her en god ide, nemlig en omgang børnemassage og spa hos Arndal Spa i St. Kongensgade, lyder det interessant?

Så se mere, lige her 🙂

img_5232

img_5233

Vores “opskrift” på et par hyggelige timer:

Start i spaen (vi var der både før og efter massagen) nyd det dejlige spa bad og måske også et kort besøg i sauna eller damp, det er afslappende og helt perfekt til en hyggelig og nærværende stund.

Når det er tid kaldes i ind til massagen og falder hen i afslapning og nydelse for den næste lille halve time.

Efterfølgende måske den kolde bruser og mere tid i spa’en, imens i nyder den lækre friske frugt mm.

Molly My elskede det hele, allermest vist bare en stund med mor væk fra alt der hedder hverdag og praktik, men bare os to i ren forkælelse. Hun fik i sommers massage i Thailand og elskede det også, så det var med et stort smil at hun igen lagde sig til rette på briksen, vi fik begge 25 minutters massage og gik derefter igen tilbage  spa’en hvor der ventede os frisk frugt og ingefær shots. En stor anbefaling herfra, en perfekt jule eller advents gave.

(I kan til i morgen middag se mere fra dagen på min Instagram Story (lige her)

Indtil d. 22 december kan man (mandag til torsdag) for 500 kr få 25 minutters massage til både mor og barn og det er inkl. besøg i spa med efterfølgende frisk frugt mm. Hvor det jo ellers er kr. 800 i normal pris for sådan 2 gange 25 minutter.

Vi kommer bestemt igen! 🙂

 

Markeret som reklame, da vi var inviteret af Arndal Spa

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *