2016 – Vores år med Netflix + Konkurrence

pc250003

Reklame

— Konkurrencen er SLUT, tillykke til Tina og Ehlene, som begge har modtaget en mail —

Jeg vil bruge resten af året på at lave lidt “2016 opsamling”, så der vil dagligt komme et indlæg med tilbageblik af den ene eller anden art. Det er ret hyggeligt for mig, sådan at se tilbage dels i minderne og bloggens arkiv, og huske hvad vi har oplevet.

Startende idag med vores 2016 år med Netflix, som i ved er Molly My en lille Netflix junkie, men jeg ser altså også en lille smule, specielt efter vi er flyttet hvor vi ikke har haft tv, og derfor kun har kunne se via nettet på Molly My’s iPad = Netflix!

(Faktisk kom vores tv i forgårs, det blev bestilt i oktober, men der har været så lang leveringstid (det er dette vi har købt, og det VAR ventetiden værd) men vi har stadig endnu ikke en tv pakke, så igen er det “kun” via nettet vi kan se = Netflix!)

Vi har set mange skønne serier og film i årets løb, og her kommer henholdsvis min og Molly My’s favoritter, eller lidt af dem, startende med hendes:

TroldeJægerne, måske lidt tosset allerede at sætte den på listen, da den først havde premiere her d. 23/12, men hun har ikke set andet siden, og er derfor igennem 1 sæson og nu begyndt på den igen. Ergo den må siges at være en favorit. Og jeg har derfor lige tilføjet den.

Jeg har jo af gode grunde også set lidt med, og den er fin. Lidt i samme fortæller stil og univers som “How to Train your Dragon” som også stadig er en favorit.

Kong Julien, jeg ved ikke helt hvad det er hun elsker så meget ved den, men kan fornemme at det er musikken og det at hun kan danse rundt, den ses derfor også ret ofte. Jeg er ikke så vild med den, men det er fordi jeg har sangen på hjernen i flere dage 😉

Winx Club, om de fine Winx feer som kommer ud for lidt af hvert. Den har har været en favorit i flere år, men der kommer løbende nye sæsoner og titler, så den holder altså ved.

BeyBlade, er noget hun har lært at se af Marlon. Det er med fuld energi og der skal gerne laves lidt hop og drejen rundt, sparken med ben mm. når det ses 😉

Ever after high, en rigtig girly serie med magi og fangede episoder, Molly My bliver helt opslugt af universet, deres kjoler og de forskellige små fortællinger. Specielt de fire vinter afsnit er set mange gange.

Danger Mouse, har to sæsoner og de begge er set en del i løbet af året, serien er ikke super politisk korrekt, men hvis man ikke går op i den slags, er den ret sjov 😉

Dragerytterne, den er nævnt tidligere og bare en fantastisk fortælling med både spænding, fine karakterer og en lille smule kærlighed. Molly My har selv flere bøger, figurer og bamser til serien og elsker den!

Pokémon, specielt blevet et hit efter hun i sommers begyndte at finde Pokémon’s via app’en på min telefon, så er det fedt at se serien og hvilke vi har fanget og hvordan de udvikles.

trollhuntersheader

qdierbppe-o-market_maxres

259380

Og jeg har set f.eks.

Stranger Things, den er virkelig mærkelig, men også spændende. Jeg skulle lige tage mig sammen de første par afsnit, men så blev jeg fanget og slugte de næste 6 på kort tid. Den handler om 4 bedste venner som spiller Dungeons & Dragons…….

Den er svær at forklare, men skal bare ses 🙂

Narcos, er historien om hele narkokrigen og Pablo Escobar, virkelig spændende og fangende historie, som man jo i forvejen har hørt/læst lidt om, men her er alle detaljerne med. Der er 2 sæsoner.

Orange is the new Black, den kender i vist? Men i og med at der jo kom nye afsnit i år også, så er den bestemt med en fortjent plads på listen, jeg er ret vild med universet det er så ligetil og alligevel så langt fra min virkelighed, men det er altid skønt at følge med i hvad der sker inden for murerne i Litchfield.

Jeg har længe gerne ville læse bogen bag, må vist se at få den bestilt hjem.

Requiem for the American Dream, er en dokumentar hvor Noam Chomsky analyserer USA’s tilstand, det lyder tungt og det er det også i enkelte øjeblikke, men det er også fangende, spændende og tankevækkende.

Making a Murderer, handler om Steven Avery som sidder i fængsel i 18 år for en forbrydelse, han ikke har begået. Han anklages igen og denne gang på livstid.

Man følger retsagen og en masse “hjemmevideoer” før og efter, det er egentlig ikke en flot serie, rent billede mæssigt, der er flere klip i dårlig billede kvalitet, lyd osv, men handlingen fanger. Jeg mener at have læst at der kommer flere afsnit, men er ikke helt sikker.

Rita, ja det er lidt fjollet at se den på Netflix. Men jeg har aldrig set den på tv, og en dag faldt jeg over den og begyndte at se lidt.

Det er fint og meget let at se, så det er meget hyggeligt med sådan et afsnit inden jeg skal i seng 🙂

Et år med Gilmore Girls, her kommer til tilbage til Lorelai og Rory og følger dem et år, vinter, forår, sommer og efterår, altså i alt 4 afsnit, men ret lange afsnit på 1,5 time cirka, ret hyggeligt at se hvor de er nu, men også lidt tosset efter alle de år.

Det er sådan en feel good serie, så den bør i også se.

The Crown, handler om Queen Elizabeth II fra hendes indsættelse i 1952 og frem til idag. Det er en sindsyg flot serie hvor der virkelig er fokus på deltaljerne.

Handlingen indholder både alle de personlige intriger, kærligheden og den politiske del. Virkelig spændende og tankevækkende specielt fokus på at hun gik på tronen af pligt, men bestemt ikke af lyst.

Jeg glæder mig tosset meget til der kommer endnu en sæson (forhåbenligt næste år?), den første er for længst set 😉

thecrownnetflix

orange-is-the-new-black-cast

690c491baddcb263d770841f4a2f1999

Og apropros The Crown, så skal i altså bare se den hvis ikke i allerede har!

Sammen med Netflix har jeg fået lov at lave en ret unik konkurrence til jer.

I kan nemlig vinde sejt “The Crown” gear, et smukt rødt smykke skrin (magen til hendes i serie) en kuglepen, en lækker Smythson 2017 kalender med The Crown indgravering og et gavekort til 3 mdr Netflix.

thecrown

thecrown_104_0186r

Der er hele 2 vindere og for at deltage skal i skrive en kommentar til dette indlæg.

I bestemmer selv hvad i skriver, men hvis i har lyst må i meget gerne anbefale en serie eller lign, det er så dejligt med ny inspiration ik?

Jeg trækker de to heldige vindere om en uge nemlig d. 1 januar kl. 20.00.

 

Konkurrencen afholdes i samarbejde med Netflix.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Jeg bor sammen med to seks-årige netflix-junkies, de suger ligenu det de elsker allermest at se er Angry Birds og Oggy og Karkelakkerne😊😊

 • Tja, vi er så gammeldags at vi nærmest kun ser flowTV… vi har kun gratis kanaler, DR og så tegner vi en gang om året en måneds gratis Netflix eller viaplay og bruger vores chromecast og så virker det fint.

 • Min store datter har snakket meget om Netflix… måske man skulle prøve det?! Jeg ser ikke så meget TV. Mine døtre ser mest Minecraft gameplays på youtube… og bygger/spiller selv på livet løs.

 • Jeg synes serien Jessica et eller andet var rigtig god. Ihh kan ikke huske hele titlen lige nu. Der er desværre kun en sæson.

 • Herhjemme er vi også fans af streaming tjenester, så meget at vi ikke har nogen tvpakke. Jeg har ingen anbefalinger, da jeg er kommet langt bagud med film og serier efter jeg er blevet mor x 2. Fordelen er så at jeg nu kam bingewatche i vildskab ❤

 • Fed præmie – er en sucker for ALT engelsk.
  Af serier kan \”New Girl\”stærkt anbefales. Korte afsnit og skide skægt😊

 • Det ville seriøst være årets gave, det der.. Jeg er ikke altid så god til serier, udover Big Bang theory. Som vist ikke er på Netflix. Til gengæld har jeg set en dokumentar serie der hed Cooked, på netflix, og den var super. Den handler om mad, kultur og samfund. Helt klart værd at se.
  Glædelig jul..
  Miatilda

 • Dejligt med de mange Netflix anbefalinger – både til store og små 😄. Har ikke fået set the Crown endnu, men jeg kan høre(læse), at jeg må se at komme i gang.

 • Jeg er helt vild med den morsomme serie Modern Family, der fortæller om noget af den kompleksivitet og morskab der kan finde sted i en moderne familie. Glædelig jul

 • Jeg har set Modern Family to gange og den er så sjov – Dog venter jeg på flere sæsoner… Hermed en opfordring til Netflix om at få lagt sidste sæson op.
  Og klassikerne Breaking Bad og SOA kan altid ses igen :)
  Glædelig jul og godt nytår!

 • Åhh jeg faldt pladask for The Crown. Så hele serien på en dag da jeg blev bedt om at holde mig i ro for at passe på lillebror i maven. Kan slet ikke vente til de næste afsnit kommer. Jeg ville elske at vinde det røde skrin. Glædelig bagjul og godt nytår!

 • Det er næsten helt pinligt at sige, men vi har aldrig haft Netflix herhjemme, så hvis jeg bliver en af de heldige, vil jeg glæde mig til at se nogen af alle de serier, som alle andre snakker om😉

 • Vi har ikke Netflix, så kunne være fedt at vinde det i 3 mdr, for at se om det er noget for os :) krydser fingre
  Og glædelig jul 🎄 🎅 😊

 • Jeg vil vildt gerne se serien \”The Crown\”. En af mine yndlings serier er Calling the midwives :-)
  Glædelig 2. juledag 🎄

 • Det lyder som om du mest er til serier :) Jeg er selv en serie nørd og kan sluge en hel sæson på en weekend :O Jeg har også forlængst set The Crown, og den er faktisk rigtig god. Jeg elsker historiske serier og kan også anbefale Reign, hvis du ikke har set den. Og selvfølgelig Outlander :) Og Game of Thrones :D Jeg sidder her og venter på nye sæsoner af stort set alle serier jeg følger, så jeg kunne godt bruge noget Netflix, så jeg kan begynde på nogle nye. Selvom jeg nok burde lade være og læse til eksamen, men altså.. jeg skal jo også slappe lidt af en gang imellem haha :D Men sådan et fint The Crown sæt, ville være skønt. Lidt kongelig har man jo lov at være – er det ikke sådan Billedbladet siger :)

  Det lyder som om I virkelig har hygget og taget en tiltrængt slapper ovenpå julen :)

 • Ej og så vil jeg lige tilføje at Westworld også er en super fed serie :) Hvert afsnit tager dog lidt over 1 time, så der skal sættes tid af. Men den er meget fangende og man skal bruge hovedet – det kan jeg godt lide :)

 • Nu har du jo anbefalet nogle gode serier, og flere af dem har jeg ikke set, så det er virkelig lækkert med noget inspiration. I starten af det nye år forøger vi familien i det lille hjem, så Netflix kunne godt blive en tro følgesvend på de aftener, hvor der overskud til andet end bleskift og amning!

  Jeg vil også anbefale Netflix serien \”Designated Survivor\”. Hvis man er til politiske intriger, og hvis man kunne lide \”24 timer\”, så vil den uden tvivl være et hit! Vi har i hvert fald set den på meget kort tid ;)

 • Jeg kan anbefale at se \’The good wife\’ og \’scandales\’ De er begge serier med drama, kærlighed og politi 👍🏻

  Godt nytår 🎉

 • Orphan Black’på netflex er jeg vild med og der er så mange spændende serier <3 det ville være så dejligt at vinde og nyde det <3 deltager og ønsker nissen forkæler mig <3 forsat god jul

 • Haha, det er en sjov konkurrence! Jeg har ikke set the Crown, men det må jeg da i gang med. Lige nu æder vi SKAM. Nåmen, vi ser VIRKELIG meget Netflix. Vi streamer kun, flow-TV er vi gået helt væk fra. Har du set Black Orphan? Den er britisk. Lidt mærkelig, men altså.. Lige som så mange andre serier sætter den sig fast. Den er fed nok!

  God aften!

 • Askes (4.5 år) favoritter er pokémon, doctor mcstuffin og mylittlepony. Rimelig feel good, de to sidste, og noget der egner sig godt når man er træt efter en lang dag i børnehaven.
  Oles (2.5 år) favorit er Zack og Quack. Det er et ret sjovt univers, og egner sig bestemt også til ældre børn.

 • Jeg har haft meget glæde af The good wife, som er en serie om politikere og advokater. Gode skuespillere og aktuelle emner. Intelligent underholdning.
  Fin præmier, godt nytår! <3

 • Elsker Netflix. Jeg kan anbefale Rectify. Minder lidt om Making a murderer – bare fiktion. Og så er der selvfølgelig Suits og Homeland, men dem har du nok set for længst :-) Jeg var så grebet af The Queen, hvilket overraskede mig. Glæder mig til sæson 2!

 • Det lyder vildt lækkert, så flot altså. Tror da jeg skal se Crown. Ser mest film med min datter på 12. Romantiske komedier elsker vi at se sammen på Netflix.

 • Jeg vil gerne se Ally mc beal…og skadedtuen (ER) ved ikke om de er der…har endnu ikke netflix men vil gerne ha det…og vil gerne forære min mor det

 • Jeg har overvejet et abonnement til mine 12 timers nattevagter. I min stilling som handicaphjælper kan jeg selv disponere over meget af tiden, jeg skal bare være til rådighed ved behov. Det giver en masse timer ved computer og tv. Netflix vil være lidt luksus til de stille sene nattetimer.

 • Jeg har lige set Flake med ham fra Arrested Development. Den er i otte afsnit vistnok, men ganske fin. Så den kan jeg godt anbefale. Og Homeland, hvis den skulle være gået nogens næse forbi!

 • The Americans kan anbefales :) Den handler om russiske spioner i USA i 1980erne. Den er også på Netflix og der er tre sæsoner.

 • Dejlig giveaway – jeg kan anbefale Rectify.
  Ellers bor jeg langt ude på bøhhlandet med dårligt net, så kunne måske have muligheden for at se lidt mere:-)
  Du og Molly My ønskes en fantastisk nytårsaften med alt godt jeres vej i 2017:-)
  Tak for de mange spændende og fine indlæg i 2016!

 • Rigtig godt nytår til du og smuksakken:-)

  Jeg er bare så glad for at have vundet, for bor langt ude på landet, nyder naturen og alle omkring mig, men savner gode film, serier osv.
  Glæder mig så mig:-)

  Atter engang tusinde tak og alt godt i 2017 til jer to:-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *