En meget værdsat julegave

pc300037

pc300043

pc300045

Reklame

Egentlig skulle jeg jo slet ikke have julegaver i år, og alligevel fik jeg de smukkeste og fineste i verden! De er så værdsat og jeg er meget taknemmelig.

Af Molly My fik jeg en smuk lysestage som glimter så fint når der er et lille fyrfadslys i. I virkeligheden er det et syltetøjsglas rullet i lim og sukker, men gud hvor er jeg glad for den! Og specielt hendes glæde ved at give den gave;-)

Jeg fik også en kanin der kan hoppe og sige kaninlyde, jeg mistænker hende lidt for at det var en hun selv ønskede sig, hvertfald bor den mere i hendes seng end i min. Historien lyder at hun ville købe en rigtig kanin til mig, som jeg kunne hygge med når jeg var alene, Søren fik hende dog talt frem til en bamse, og jeg er naturligvis også meget meget glad for den, men meste tanken bag.

Den 23. var jeg ude og spise med min far og to søstre, det er en lidt længere historie og forklaring, men de er alle tre kommet ind i mit liv for bare 2 år siden og er i sig selv en kæmpe gave. Af dem fik jeg også smukke gaver et lækkert duftlys, en parfume og den smukke smukke tegning på øverste billede, det er min yngste lillesøster Ida der har tegnet/malet det, og jeg er meget meget glad, rørt og taknemmelig for den gave, selvfølgelig skulle den op lige med det samme.

Jeg syntes at den står så flot til resten af stuen og tænker at vi nu er ved at være færdige med den del og kan kalde det et hjem, kan i li det?

Resten af tingene herfra:

// Daybed fra SofakompagnietBloom! billede fra I love My TypeSilkepapir blomster fra Marianne Eriksen Scott-HansenLampe fra EllosGrønne puder fra AupingQuiltede puder fra CamCamBlå velour pude fra EllosFlerfarvet pude fra Auping //

(Visited 34 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *