Når nytår ikke bliver helt som planlagt….

 

1234

Reklame

Molly My skulle have holdt nytår med hendes far, men hun blev ked af det og det fyldte meget for hende at hun ikke skulle holde nytår med mig. Egentlig skal vi jo ikke lade hende bestemme alt, men i og med at det hele stadig er så nyt og et faktum at hun faktisk sætter ord og følelser på, gør at vi lytter til hende og opfylder hendes ønske.

Mine planer er derfor ændret og jeg bliver hjemme med hende, vi skal have en rigtig hyggelig nytårsaften sammen, bare os to. Vi er egentlig inviteret ud også, men det er jo hendes ønske at være sammen med mig, så jeg syntes ikke at hun skal dele mig med andre. Og da jeg spurgte hende ville hun også helst blive hjemme.

Jeg har bestilt en masse lækker sushi til os, købt en Frozen børne champagne til Molly My og godt med lækkerier til dessert og senere, aftalen er at vi skal hygge og se film i sofaen med dynerne, og at man må være længe oppe efter sengetid.

Og så er der selvfølgelig købt sølvpynt, glimmer og knaldperler, ligesom vi skal have fint tøj og læbestift på, jo jo der skal rigtig være fest. Hun elsker den slags, og jeg elsker hende!

Det bliver hyggeligt og jeg glæder mig til jeg om lidt cykler ind og henter hende på Vesterbro, planen er et lille smut i Tivoli her til eftermiddag og så ellers hjem og hygge.

Kan i have en fantastisk aften, hvad end den står på kæmpe fest, hjemmehygge eller noget helt tredje, vi ses i 2017.

Min kjole er fra Storm & Marie (på udsalg lige nu)- Fingerring fra YSLLæbestift fra Sandstone Scandinavia

Molly My’s kjole er fra Stella McCartney KidsSko fra ZaraHårsløjfe fra Bows by Stær – Læbestift fra Sandstone Scandinavia

(Visited 17 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *