2016 – Året der gik og mål for 2017

img_5440

happynewyear

Reklame

Først nytår og aftenen igår:

 

Vores aften igår var præcis som den skulle være, hyggelig, nærværende og fyldt med kram og smil! Molly My var glad, tryg og taknemmelig.

Hun sagde flere gange, tak fordi jeg måtte vælge dig mor, med det mente hun nok at hun jo selv bad om at holde med mig.

Men jeg forsøgte at fortælle hende at hun altid skal sige hvis der er noget hun har lyst til at vi skal gøre anderledes, ikke dermed sagt at vi altid skal gøre som hun ønsker, men hun skal vide at hun altid kan og skal sige hvad hun tænker og føler.

Hun var kun ked af det ganske kort igår eftermiddags, da hun ville ønske at vi alle tre kunne holde nytår sammen, som vi gjorde i julen. Men hun kom hurtigt over det og favnede nytåret med glæde, og så hjalp det vist også lidt at hun fik lavet en burger date med far til idag.

Vi hyggede, hentede sushi, spiste desserten allerede kl. 18.15, hyggede med Netflix og guf i sofaen, ved 20 tiden tog vi nattøj på og hyggede med puslespil og mere Netflix i min seng og ved 23 tiden kunne hun ikke mere og faldt i søvn liggende på min mave.

Alt i alt en rigtig rigtig dejlig aften, som bestemt kan gentages.

 

År 2016:

 

Mange siger farvel til 2016 med stor glæde, og ser frem til et 2017. Det er sundt ikke at blive i fortiden og man skal se frem ad, men jeg må sige at for os, har 2016 altså ikke været så skidt endda.

Jo der har været en masse ting der har præget året med terror, international politik, farvel til store stjerne mm. Men hvis vi ser helt personligt på eget år, så har det også været året hvor vi er landet og har fundet fodfæste igen, det har været året hvor jeg endelig lyttede til min mavefornemmelse og gjorde alvor af den. Det har givet mig ro og det smitter selvfølgelig også af på Molly My.

Vi har set verden, haft fantastiske oplevelser. Hun har udviklet som som børn nu gør, hun er en bestemt, empatisk og kærlig pige og så er hun en god kammerat og ven. Jeg elsker hende mere og mere for hver dag der går, og er stolt over at kunne sige at hun er min datter.

 

År 2017:

 

I året der kommer skal vi endelig mærke roen og nyde at vi er landet og skabe en ny hverdag, den er jo allerede i fuld gang. Men Molly My italesætter stadig at det er nyt for hende, hvis der f.eks. er en konflikt eller noget hun er ked af, kan hun finde på at sige at det er fordi, det hele er så nyt.

Så hun og vi skal lande endnu mere i det, vi skal bruge vores nye nærmiljø endnu mere, jeg tænker at det kommer af sig selv, når foråret kommer og så skal vi se mere af verden. Jeg har store rejseplaner for os, det har Molly My også, hun vil gerne til Lollo & Bernie igen 😉

Rent personligt skal jeg finde mig selv igen, jeg har længe brugt alt min energi på at Molly My skulle have det godt og være glad, det skal jeg stadig. Men noget af energien skal bruges på mig selv, jeg vil tilbage til mit gamle jeg, hvor jeg var glad, smilede og havde mere overskud. Det er langsomt på vej, men jeg vil skubbe endnu mere til det i 2017.

Blog og arbejdsmæssigt, så fungerede 2017 helt perfekt for mig og os, det med at være selvstændig har givet mig den luft og frihed der gør at Molly My kan afleveres sent og hentes tidligt, det har givet overskud til legeaftaler, hygge fridag og meget mere, og det skal fortsætte, en ikke stresset mor giver et ikke stresset barn.

Og så skal vi holde 5 års fødselsdag lige om lidt (nærmere bestemt d. 12 januar) det bliver stort, FEM år, det er altså en hel håndfuld, hun glæder sig helt vildt. Og jeg har netop idag klikket (denne) hjem til hendes ene fødselsdagsgave.

Er det ikke skøn?

Må 2017 blive vores, jeres og alles år. 

Ps. på årets første dag har Boozt.com valgt at have yderligere 10% på ALT udsalg med koden ‘EXTRA10’ den gælder ved køb over kr. 499 og kun idag! 🙂

Kom til udsalget, lige her.

 

 

1 Comment
 1. Rigtig godt nytår:-)
  Godt I to havde en dejlig aften og nød hinanden, det er jo det vigtigste i livet:-)
  Godt linet op med 2016 og mål for 2017.
  Selvfølgelig skal du bruge energi på dig selv og finde dit gamle jeg igen, du skal jo være \”Hel\” igen:-)
  Jeg ønsker jer to alt det bedste.
  Dejlig Molly My og tænk allerede fem år.
  Hvis du skal holde et tema til fødselsdagen kan jeg anbefale en hekse og troldefest, det elsker børn i den alder (hvis det altså både er med drenge og piger).
  Spændende 2017 til jer og til din dejlige blog:-)
  Og ps. tak for at jeg vandt Netflex:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.