Som en svævende sky af fjer

pc300032

pc300031

Reklame

Smuk og fjerlet loftslampe

Jeg tror aldrig at jeg har fået vist jer loftslampen på Molly My’s værelse? Det endte efter flere overvejelser med denne fjer udgave fra Vita (i mellem størrelsen) og jeg har ikke fortrudt et øjeblik. Den giver det fineste bløde lys og har en lethed over sig der bare er så smuk.

Min største bekymring var om den sugende støv til sig, og det må jeg sige at den ikke gør. Jeg har støvsuges den en enkelt gang og det var ikke fordi der var noget særligt i den. Jeg børstede lidt til den inden, og det var nærmest ingen støv der kom fra den, men prøvede lige at støvsuge den forsigtigt alligevel og det gik rigtig fint 🙂

Den fåes i flere farver og størrelser og vil også gøre sig ret godt i et soveværelse ik?

Find den, lige her.

 

(Visited 79 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Den er simpelthen så fin! Vi købte den til vores datter, efter vi havde renoveret hendes værelse (ja, velkommen til 70\’er-helvede!) De første mange dage tog jeg mig selv i at liste ned til hendes værelse, kun for at tænde lyset. Haha! Den er virkelig smuk :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *