Langtidsbagte tomater

p1120002

p1120037

Efter Molly My’s fødselsdag, havde vi en del halve cherrytomater tilbage. Og jeg vidste at vi ikke fik spist dem alle, så jeg valgte at langtidsbage en del af dem i ovnen. I ved sådan i bedste ‘Stop Madspild’ stil, de kunne også være lavet til en god tomatsuppe eller sovs. Mulighederne er mange, skraldespanden er dog ikke en af dem 😉

De er super lette at lave (men tager noget tid i ovnen) og meget meget lækre i f.eks. salater, sandwich, pastaretter mm.

Fremgangsmåde:

Skær tomaterne i halve, er de meget store så i kvarte

Hæld lidt god olie over, og drys med havsalt og lidt krydderurter, enten friske eller tørrede

Sæt i ovnen på 100 grader i 5 timer

Hvis ikke de spises med det samme opbevares de i køleskabet i et glas med lidt god olie over.

Nemt og lækkert 🙂

 

(Visited 8 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *