Januar favoritter

fullsizerender

Reklame

Jeg har så ofte vist jer lækre produkter frem, det vil jeg blive ved med. Men tænker at samle lidt til bunke og gør det til en måneds ting og viser jer frem som her.

Som i måske kan se er der både nye ting med og så lidt gengangere, sådan er det jo ofte me favoritter, det går igen og heldigvis for det, er bare så dejligt når man finder noget der virker.

Måske i også kan få lidt inspiration til favoritter her

januarfavoritter

1 // Laboratory Perfumes – Amber helt fantastisk duft som jeg virkelig er blevet glad for. Krydret men samtidig ikke for tung til hverdag. Amber duften har flere niveauer af træ, jord og rav, som er kombineret med et krydret lag.

2 // Maria Nila – Cream Heat Spray denne er en genganger, men er mit absolut favorit produkt fra Maria Nila, har i læst lidt med, ved i at jeg sværger til hårprodukter herfra, og dette produkt er sådan et jeg køber igen og igen. Faktisk er den næsten tom, så skal fluks have klikket en hjem. Cream Heat Spray beskytter, plejer og dufter helt fantastisk.

3 // Exuviance – Bionic Oxygen Facial måske flere af jer har set det løbende i min story på Instagram? Denne maske redder virkelig min hud, der ellers har det ret svært i denne kulde. Jeg bruger den 3-4 gange om ugen og kan virkelig mærke at den giver min hud et skud energi og fugt. Bionic Oxygen Facial bobler og suger ind i huden på få minutter.

4 // Sandstone Scandinavia – Læbestift som er fantastisk holdbar, mat i farven og lækker på læberne. Sandstone Scandinavia er en ny spiller på det danske marked og er professionel makeup med omtanke, dvs. makeup uden parabener og parfume, og tilmed til rigtig fornuftige priser. Læbestiften har tilsat en lille smule naturligt vanille ekstrakt.

5 // Elizabeth Arden – Eight Hour Hydrating Mist meget mere end en mist, normalt bruger jeg en mist til opfriskning i løbet af dagen eller inden sengetid når jeg har renset og fugtet min hud. Denne plejer også og giver energi til ansigtet. Giver både fugt og glød på få sekunder.

6 // ECooking – Derma ruller jeg har sådan lidt en had/kærligheds forhold til denne. Den gør nemlig ved brug min hud rigtig tør, men jeg ved jo også godt at det er fordi at huden netop er på arbejde og igang med regenerering. Og resultaterne er ikke til at tage fejl af, jeg KAN se at linier mm bliver formindsket, så det er vist bare med at blive ved.

Dog bruger jeg den lidt mindre her i den kolde periode, da min hud simpelthen er så tør i forvejen, men når det bliver lunere og huden får det bedre, skal den bruges mere. Væk med linier og formindskning af de dybe rynker, det er ikke dumt vel? Jeg bruger den også på hals og bryst.

7 // Sandstone Scandinavia – Illuminating Lotion Movie Star lækker primer som giver glød og shine til ansigtet og lige “det der ekstra”, på udvalgte områder. Jeg bruger den oven på min anden makeup, men den kan også bruges alene. Kan med fordel anvendes til tør hud også.

8 // Elizabeth Arden – Lasting Impression Mascara den giver fylde, længde og dybde! Altså den helt perfekte mascara, jeg er virkelig glad for den. Og så er det vist ikke mere at sige om det? 😉

9 // Exuviance – Retexturing Treatment bodylotion med eksfolierende effekt samtidig med at den fugter meget effektivt. Skønt med sådan en to i en effekt og nu en absolut favorit. Kan med fordel også bruges på albuer, ben mm.

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *