Når man VIL i bad hver dag…..

img_5730

Blød og fugtet hud, på trods af kulden og hyppige bade.

Vi er jo gået fra den ene yderlighed til den anden med Molly My og hendes forhold til bad, jeg overdriver ikke, når jeg siger at det i flere år har været en kæmpe kamp at få hende i bad uden gråd og frustrationer.

Nu er hun (som skrevet om, lige her) pludselig blevet meget meget glad for det, så glad at hun dagligt beder om at komme i bad, og det er selvfølgelig dejligt, men også alt for ofte. Både i forhold til hendes hud, som ikke har godt af alt det varme vand, men også bare fordi det jo er meget vand der skal bruges til hvert bad, specielt efter vi har købt det store badekar.

Jeg vil helst ikke ødelægge ‘bad glæden’ for meget endnu, da det jo ER dejligt at hun endelig gerne vil, men selv et par gange om ugen er ikke godt for huden.

Så der skal gode produkter til, her er vores to favoritter som vi bruger sammen.

Decubal shower & bath oil, lige her – Den bruger jeg faktisk også selv, den er fugtgivende og sikre at huden ikke udtørre samtidig med at den bare er lækker at smøre huden ind i.

(Vi køber den store med pumpe på 500 ml, men den fåes også mindre).

Little Siberia baby soap, lige her – Som altså ikke kun er til baby’er, vi tilsættes for at få skum og lidt lækkert i badet.

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Har du mon prøvet Earth Friendly skumbad? Det er min favorit. Den laver bobler, men holder samtidig huden blød og sund. Ole får børneeksem hvis han bader uden at have den i vandet. Kan fx købes på naturskoen.dk hvor der generelt er viiiiirkelig mange lækre produkter til både mor og barn. Bare et tip :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *