Idag åbnede det nye Experimentarium + Konkurrence

p1220068

p1220038

p1220043

p1220036

p1220077

p1220030

Reklame

— Konkurrencen er SLUT, tillykke til Julie og Gry, som begge har modtaget en mail —

Som nævnt tidligere, var vi i søndags inviteret ud for at smugkigge lidt på det nye Experimentarium i Hellerup, de åbnede officielt idag torsdag. Og jeg vil her viser jer lidt mere og tilbyde en spændende konkurrence.

Start med at se denne lille film, den giver en ret god ide om hvor sjovt der er 🙂

(Filmen er som altid lavet af dygtige Ingrid Rahbek)

Vi var der i 3 timer og nåede ikke engang at se og prøve det hele, det er altså kæmpe stort! Som det nok kan ses i filmen er der noget for alles smag og temperament. Sanserne testes, hvad end det er lyd, lys, kondi, hjerne osv.

Molly My elskede specielt bobleriet, lyslabyrinten, stranden og den interaktive biograf.

Se meget mere om de forskellige udstillinger, lige her.

Det er meget større end tidligere, nærmere betegnet 11.500 m2 fordelt på flere etager. Lov mig at i kommer ud forbi og leger, det er både for børn og voksne 🙂

Jeg kan hjælpe jer lidt på vej, jeg har nemlig fået lov at udlodde årskort i en konkurrence.

Der er hele to vindere i denne, der er 2 gange 2 stk. årskort til voksne og 2 stk. årskort til børn på højkant, altså hver vinder får 4 årskort, så hele familien kan komme afsted.

Det er sejt ik? Deltag ved at skrive en kommentar til dette indlæg.

Jeg trækker de heldige vindere allerede på søndag d. 29 januar 2017 kl. 20.00.

 

 

Indlæg og konkurrence er lavet i samarbejde med Experimentarium.

Husk at jeg der også trækker vinderen af min anden konkurrence om lækkert børnetøj, find den konkurrence, lige her.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Nu bor jeg jo som bekendt alt for langt fra Hellerup til at jeg ville få glæde af årskort. Men jeg vil vildt gerne vinde dem til mine dejlige veninde Sanne, hendes mand og deres to drenge på 4 og 1 år. De er flyttet fra Århus til Brønshøj, og jeg savner dem lidt hver eneste dag, så det vil være skønt at kunne glæde dem med sådan en gave 🙂

 • Ville være fantastisk at vinde- har hørt rygter om at de åbner et område for de mindre børn fra 0-5 år næste år derude. ✌️🙏❤

 • Vi vil vildt gerne ud og opleve experimentariet alle 4. Har aldrig været der tidligere.
  Det ser rigtig sjovt og lærerigt ud for både børn såvel voksne.

 • Det ville være så dejligt at kunne have faste bedsteforældredage med at udforske og berige vores børnebørn med alle de spændende oplevelser og udstillinger der er igennem et helt år – og ikke mindst genopleve de mange sjove, lærerige og hyggelige timer vi har tilbragt i det gamle Eksperimentarium sammen med deres fædre, da de var børn 😊

 • Nostalgi! Jeg elskede at komme på Eksperimentarium som barn og har længe set frem til åbningen af det nye, kæmpe slaraffenland af viden og finurlige oplevelser. Det vil være en sand fornøjelse at gå på opdagelse med min 4-årige datter!

 • Jeg mindes de gange jeg som barn besøgte stedet. Det var så fascinerende! Og nu ser det jo endnu bedre ud (og lidt mindre slidt, endxsidst jeg var der). Helt klart en oplevelse, jeg gerne vil give videre til mine unger 🙂

 • Jeg har været helt vild for at komme ud og se det nye Eksperimentarium, særligt efter at have set så mange IG billeder og blogposts om det – vi må sltså snart afsted.
  Kh Rikke

 • Ville elske at kommer der med mine unger. Husker hvor fedt jeg selv synes det var som barn. Besøges skal det – årskort eller ej!

 • Ej altså, det er nok det bedste sted for børn – jeg kan huske da jeg selv kom der som barn, og hvor vild jeg var med det!
  Jeg ville elske at kunne tage mine børn med derind, så de også kunne få en fest med en masse gode og sjove minder 🙂

 • Det ville vi elske at vinde! Vi har fulgt tilblivelsen af det nye Eksperimentarium fra start og glæder mig helt vildt til at tage familien med derind. Jeg besøgte ofte det gamle i Hellerup men min yngste storebror, han arbejdede tæt på og når jeg skulle på weekend hos ham, startede vi altid fredag eftermiddag med en tur derind inden vi kørte hjem. Er sikker på det nye ikke skuffer 😊😊

 • Ville elske af tage ind og hygge med mine børn så kan det være de kan få svar på noget af alt det jeg ikke kan svare på

 • Min to drenge ville elske at kunne komme på eksperimentariumet og få lov til at udforske og lege, så en sådan præmie ville vække stor glæde

 • Åååååh det vil Carla og mig gerne vinde. Er så dårligt til at komme ud og opleve i Kbh men det her står totalt på top 5

 • Det vil min mand og jeg og vores to skønne unger elske at vinde. Har mange hyggelige barndomsminder derindefra, og at det er blevet endnu større lyder fantastisk. Krydser fingre.

 • OH MY GOD… (som min datter ville sig:) Hun bliver 6 år næste uge og vil EELSKE at komme på eksperimentarium, det vil jeg også. Jeg kom jævnligt på det gamle, da jeg er opvokset lige ved siden af.Virkelig lækker konkurrence!!!

 • Det lyder for vildt, det ville lige været noget for os🙏🏻 Og det ville da ikke være dårligt med et par årskort.

 • Årh det ville min dreng på 4 år elske😍😍😍 Det ser fantastisk ud!! Vi har kun et barn, men hans lille kusine er flyttet ind lige ved siden af, og de er præcis samme alder, så ville elske at vinde dette, så hun måske også kunne få et❤️
  Det ville være så perfekt at kunne tage dem med, så de kunne opleve det sammen…

  Tak for en rigtig god blog😊

 • Åhhhhh hvor fedt 🙂 har ventet længe på at det endelig åbnede ! Elsker at lege rundt og være familie på den fede og sjove måde sammen. 🙂

 • Ville elske at kunne give mine børn et årskort, de er begge vilde med eksperimenter og naturvidenskab og har haft nogle af de bedste stunder på Experimentariet på Papirøen, så vi glæder os til at se det nye.

 • Det ville min datter Frida på 3 år elske at prøve! ❤️ Krydser fingre for at vi vinder ❤️

 • Årrhhh det ville vi gerne vinde! Netop pga din video med dansende MM tænkte jeg at der må vi hen. Min My elsker at danse og så tror jeg helt sikkert at storebror kan finde noget at underholde sig med. Og så bliver det nok et større hit da han var med i Eksperimentariet første gang da han var 2-3 år gammel og han blev rædselsslagen da han så T rex ved indgangen 😂

 • Nøj hvor ser det superfedt ud! Tak for tour\’en!
  Elskede det gamle Experimentarium som barn – og Nøj hvor ville jeg gerne tage min børn med der ud!
  Kh

 • Mine børn på 6 og 3 ville elske det:)) De har stadig til gode at besøge Experimentarium, så det ville være en fantastisk oplevelse for hele familien❤

 • Vi har glædet os SÅ meget til åbningen. Det gamle Experimentarium var fedt, så vi kan ikke vente til at opleve det nye. Og superskønt med et sted, hvor man kan gå på oplevelse, både når man er 5,9,35 og 42 år ☺️

 • OMG!!! Det ville vi ELSKE!!! Det ser jo helt fantastisk ud. Vi havde længe ikke været der da det bare altid var det samme og det samme… men nu skal det da klart prøves!

 • Det ville være ikke mindre end fantastisk … ville endda kunne nyde ekstra meget her under barsel, kvalitetstid med de 2 store 🍀🙏🏻

 • Åh det ville være super fedt og lige noget for hele familien – mor, far og 2 piger på 6 og 3 år. Krydser alt hvad krydses kan:)

 • Ville elske at vinde den præmie. Er kæmpe fan af experimentariet, og ville specielt elske at tage Lui med på hans første tur der til. Er sikker på at han. Il elske det. Krydser vores fingrer og håber
  🍀🙏🍀🙏🍀🙏🍀🙏🍀🙏🍀🙏🍀

 • Jeg vil elsker at tage Experimentariet – vi har været en hel del i det midlertidige, så vi glæder os sindssygt til at se det nye <3

 • Ej hvor spændende,
  det er lige noget for os og plejebørn, børnebørn:-)
  Gode billeder af Molly My, hun er sådan en skøn pige med masser af personlighed.
  God weekend til jer:-)

 • Wow, det ser da helt fantastisk ud og jeg er sikker på, at mine 2 sønner på 4 & 6 år vil blive vilde med stedet & så er jeg glad for et alternativ til legelande mv. på regnvejrsdage.

 • Ih det har været savnet, det ville være fedt at tilbringe meget tid der det næste år og Emilie og Frederik vil helt sikkert elske det.❤

 • Elskede at komme på det gamle Experimentarium med mine børn og ville elske at kunne tage min nevø og niece med derud

 • Jeg har fulgt en del med i hele ombygningen af Experimentarium og det ser bare så fint, spændende og udfordrende ud. Og børnene er nu heldigvis ved at være i den aktuelle alder, så det ville være så fedt for os alle at vinde denne gine præmie. Vi ville i hvert fald i høj grad få noget ud af adgangen dertil! Et lille tip er i øvrigt udstillingen på Papirøen i Experimentariums midlertidige lokaler, der er fugle, der spiller på elektriske instrumenter og flere andre ting, der var et kæmpe hit hos vores små!

 • Nøj det ser sjovt ud, elskede selv at komme der som barn og bliver sjovt at tage min datter med og hendes fætter med på et tidspunkt 😁

 • Tak for spændende indlæg og en masse inspiration. Mine tre provinsbørn har aldrig været i Eksperimentariet. Jeg tror de ville syntes at det er et hit og jeg ville elske at prøve det.

 • Det ville bare være SÅ lækkert. Mine to børn og jeg bor tæt på og vi ville elske at kunne komme der ofte. Lyder som om det er blevet helt fantastisk ❤

 • Jeg har aldrig været afsted med min søn og mand og jeg ved at de vil ELSKE det. Så jeg håber meget at jeg vinder. For det ser virkelig ud til at vi kunne få nogle sjove og lærerige ture ud af det.

 • Min datterpå 9 år vil meget gerne afsted med sin veninde, hun har endnu ikke været der så det må være på tide 🙂

 • Åh sikke en fantastisk præmie! Experimentarium er et rigtig godt sted for Lua, hvor hun kan træner sine sanser og selvfølgelig også Palma! Håber på at være heldig!
  Kh Kira <3

 • Det lyder bare rigtig godt. Vil forære det til Lea og hendes to dejlige piger på 9 år <3 Hun er studerende, så der er ikke til de dyre entreer, og på billederne ser det ud til, at det bare må opleves, og med et årskort er oplevelserne sikret til Lea er færdig som jurist til december, hvis det går som planlagt 🙂

 • Sikke en fantastisk præmie.
  Vil elske at kunne tage mine drenge med på eksperimentariet. Det er sådan et super spændende sted for børn at blive udfordret både mentalt og fysisk.
  Tak for et skønt indblik med Molly My i den lille film 😃

 • Åh det vil være fantastisk at have årskort til. Vi har været på Parque Sciencas i Granada og det er lidt i samme stil som experimentariet.

 • Ville være fantastiske at vinde. Alle tre unger (+ forældre 😉) vil elske at kunne tage til Experimentarium i tide og utide!

 • Ville være en fantastisk præmie at vinde! Mine børn ville elske det og det ville vi voksne nok også ♥️😉🙏🏻

 • Åhhh hvor er det en fantastisk præmie. Jeg har faktisk deltaget i deres fokusgruppe og derved været med i dialog om hvad det nye skulle indeholde og hvordan, så jeg ville elske at tager ungerne med ud og se hvad det er endt ud med.

 • Øv, er for sent ude men krydser fingre alligevel!
  Har ikke selv været der siden jeg var barn, men husker gode oplevelser med min familie. Det kunne være fedt at give mine drenge gode minder derfra.

 • Det kunne være ufatteligt lækkert med et årskort til experimentariumet 👌🏻 Min ultimative yndlingssted som barn og er sikker på at Vigga vil elske det ligeså højt 👌🏻

 • Åh det ville da være det mest lækre at vinde til sin familie, flere timers sjov og hygge 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *