En dag på Molly My’s præmisser

img_5912

Reklame

Sikke en dag, en dag fyldt med indtryk, smukke styles, søde mennesker og lidt trætte fødder. Molly My bad simpelthen selvom at komme i seng her til aften, ligesom hun også selv ved 15 tiden bad om at vi skulle tage hjem fra Forum og CIFF Kids, der havde hun fået nok efter gode 6 timer.

Det er efterhånden en tradition at hende og jeg har en dag sammen i Forum (og tidligere i Bella Centeret) og hun elsker det! Elsker at kigge på de smukke sager, udvælge favoritter og hilse på de snart kendte ansigter. Hun har fået sig “små” venner rundt omkring, som der skal hilses på og hun bliver tit rigtig også forkælet med søde sager og lækre små gaver, idag var ingen undtagelse og jeg slæbte på en virkelig stor mængde, da dagen var slut, det er vildt dejligt for hende og noget vi er meget taknemmelige for.

Idag har hun f.eks. fået en længe ønsket Blæks (hendes valg af navn) han er noget så skøn, mon ikke i får ham at se snart, ellers kan i se ham, lige her.

Hun har hygget sig meget med denne fine dame‘s ældste datter, de kender efterhånden hinanden rigtig godt, da de ofte mødes til blogrelaterede arrangementer, men det er vist også snart tid til en legeaftale hjemme ved os.

Alt det jeg ikke nåede idag, hvilket var en del, da dagen 100% var på Molly My’s præmisser, skal jeg forsøge at nå i morgen, hvor jeg er alene afsted. Der er på Instagram en favorit fra dagen (lige her) og ellers en masse smugkig i min Story.

 

Molly My’s outfit for idag:

 

Pels fra Christina Rohde // Hårsløjfe fra Bows by Stær // Nederdel fra The New //

// Støvler fra Angulus // Taske/hund fra H&M (men flere år gammel) //

 

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hvor er Molly My bare så smuk og flot på det billede:-)
    Det lyder som en rigtig dejlig dag I har haft og godt I nyder det sammen.
    Jeg har også altid prioriteret gode oplevelser med min datter og plejebørnene.
    Nu sover I nok godt i nat.
    Godnat:-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *