Angulus med mellem 55-65% rabat

angulus-2

Reklame

Idag (kun idag) er der ekstra rabat på udsalg hos Boozt. Ved at bruge koden EXTRASALE får man ekstra 15% rabat, og der er i forvejen nedsættelser på f.eks. Angulus på 40 og 50%, dertil kommer jo så yderligere 15% og det bliver dermed rigtig rigtig gode priser.

Det gælder på HELE udsalgs kategorien ved Boozt og ved køb over kr. 999, jeg har igen i år satset og nu købt vinterstøvlerne til næste år (2 numre større end hun har i år) kryds fingre for at det holder 😉 Og så har jeg shoppet lidt til mig selv også.

Har i kig på noget godt ved udsalget så tip gerne, der er jo fri fragt (over kr 499) så det er da muligt at jeg i aften skal ligge endnu en ordre 😉

 

Kom til alt, lige her.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.