Slut med små tørre ben!

p2060247

p2060241

p2060239

Reklame

Vinteren, kulden og alle de mange bade, som Molly My er begyndt at tage er udtørrende for huden, specielt hendes ben er rigtig tørre. Det er bestemt ikke noget hun har fra fremmede, mine skinneben er nærmeste med fiskeskæl om vinteren 😉

Egentlig er jeg ikke for meget for at bruge så mange produkter til hende, da jeg ikke vil vænne hendes hud til cremer, som jeg har gjort med min egen.

Så vi har kun brugt creme til ansigt og hænder tidligere, og så selvfølgelig solcremer om sommeren, men ellers ikke rigtig til kroppen, da hun også får gode olier i hendes badevand. Men nu er det altså nødvendigt, de små ben er virkelig tørre.

Vi har testet den nye Body Cream fra Neutral, og den vil jeg her fortælle lidt mere om.

Meget længe (som i nok også har set, om i har læst lidt med) så bruger vi Neutral produkter i husholdningen som vaskemiddel, sæber mm, og er specielt også glade for Repair cremen så havde fine forventninger til denne nye udgave også.

Som det kan ses og læses, er Molly My testpersonen her, men jeg har nu også brugt den på mig selv, for ligesom at kunne vurdere det mere sagligt. Hun syntes jo bare at det meste er dejligt 😉

Jeg vil vurdere den udfra følge 3 parametre og give fra 1-5 stjerner:

Virkning og pleje (****/*****)

Cremen har en lækker konsistens og suger godt ind i huden, som den efterlader dejlig blød og plejet længe. Den er tyk i konsistensen og lidt fedtet, noget som jeg med min tørre hud, selv er rigtig glad for. Men jeg tænker at andre måske vil finde den lidt for tyk og klisteret, det er jo en smagssag. Derfor giver jeg den her både 4 og 5 stjerner.

Familievenlighed (*****)

Da cremen ikke indholder parfume og andre unødvendige tilsætningsstoffer, kan den bruges af hele familien og det kan jeg rigtig godt li. Molly My elsker alle ting fra badeværelset, også mine mere “forbudte” ting som læbestiften osv 😉 Og med denne creme kan hun få hendes egen og være rigtig stolt over det, ligesom hun kan kopiere mig (som hun også elsker) da vi begge kan bruge den, det er ret skønt! Absolut 5 stjerner.

Value for money (*****)

Med en pris på bare kr. 59,95 så må det siges at den er yderst budgetvenlig, ligesom den er rigtig drøj i brug 🙂 Igen 5 stjerner, den pris kan vist ikke være bedre, vel?

Det er bestemt en anbefaling herfra, stjerner eller ej. Meget kort så blødgører den huden, plejer den og udsætter den ikke for parfume og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Og det kan vi rigtig godt li!

Cremen kan købes i de fleste dagligvare forretninger, og online hos Matas, lige her.

 

Indlægget laves i samarbejde med Neutral.

 

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *