Fiskelyde, ægte vand og fantastisk leg med Playmobil

p2060217

p2060200

Sponsoreretindlæg

Nederst præsenteres i for en speciel rabatkode på Playmobil, kun til jer!

I er mange der har fulgt med i min story på Instagram den sidste uges tid, og sammen med mig grint og hygget med Molly My’s leg, der har både været fiskelyde, begejstring over “ægte vand” og bare fantastisk leg. Jeg taler om den nye Playmobil akvarie serie, som netop er landet, lige her.

Kort vil jeg lige nævne, at Molly My igen i år er udvalgt som en af de danske ambassadører for Playmobil, noget vi naturligvis er meget glade, stolte og beærede over. Det falder os meget naturligt, da Playmobil er en stor del af hverdagen og det legetøj som hun leger aller mest med.

Der vil derfor i løbet af året være indlæg her på bloggen, hvor vi viser og leger med de nyeste serier, jeg håber at det som altid vil være god inspiration til jer.

I er gode til at spørge ind til de forskellige serier, og det skal i endelig fortsætte med 🙂

playmobil1

p2060204

p2060203

p2060202

p2060208

p2060191

p2060197

Tilbage til hovedfokus for dette indlæg, nemlig akvarie serien. Det er kort fortalt, som billederne nok også viser, et akvarie ala Den Blå Planet eller lign, hvor børn og voksne kan se på de forskellige dyr i vand.

Molly My syntes at det er et kæmpe hit og syntes at det er noget af det bedste hun har haft, det siger hun godt nok hver gang hun oplever nyt Playmobil. Men denne gang tror jeg speicelt det har noget at gøre med de forskellige dyr, hun elsker dyr, og så det faktum at der kan komme vand i. I husker måske hendes tidligere leg med det store vandland (lige her), det er bare et hit med vand 🙂

Serien indeholder det store basin med mulighed for at hælde vand i, der er hertil også søløver, fisk, planter, mennesker og meget mere med i æsken, det er altså en fuld æske med mange timers leg. Der er huler som “børnene” kan komme ind i og dermed komme nærmere de forskellige dyr, en karrusel de kan dreje på, en telefon så man kan ringe ind til dyrerne (heraf de sjove fiskelyde) ligesom der også er mad, legetøj og en masse skilte, fuldstændig som var det virkeligt. En masse timers leg. Den koster kr. 549 (lige her)

Og så indeholder den desuden et akvarie butik med mulighed for at købe souvenirs, mad og drikke, man kan jo blive sulten efter en god burger, ligesom der også er små følebassiner med, så børnene selv kan lege med krabber, søstjerner og muslinger, disse kan der kommes vand i. Der er desuden mor med baby og klapvogn og yderligere to børn med. Virkelig fint sæt også, faktisk både med og uden den store æske. Det koster kr. 179 (lige her)

Uden for det hele kan børnene lege med yderligere akvarium (uden vand) som vi har brugt til skildpadderne mm, her er det vist igen også blot fantasien der sætter grænsen. Obs. dette kommer uden dyr og yderligere figurer. Det koster kr. 149 (lige her)

Der kan desuden tilkøbes en masse ekstra dyr, som jo altid er et hit:

Havskildpadde med babyer kr. 59 (lige her)

Sælfamilie kr. 59 (lige her)

Blæksprutter, der kan skifte farve i varmt vand kr. 99 (lige her)

Pelican familie kr. 59 (lige her)

Sværdfisk kr. 99 (lige her)

Hammer hajer kr. 99 (lige her)

p2060223

Jeg har helt specielt fået lov til at give jer en rabatkode på 15% til alt i akvarie serien, brug koden ‘DKB7A2BLOGGER1’ ved betaling, koden gælder til d. 24/2-2017.

Find hele serien, lige her.

En til sidst lille smule leg med lyd på, det er altid sjovest blot at opleve hende i legen, både alene med mig eller venner, så kommer de sjoveste dialoger, lyde og fjollerier op i hende. Når jeg tager kameraet frem stopper hun lidt op, men det kan give jer en lille ide 🙂

 

Ps. man kan under de enkelte æsker, se præcis hvad de indeholder, som f.eks. nedenfor, det giver et godt overblik over hvor meget man faktisk får med til legen 🙂

9060_product_box_back

Indlægget er sponsoreret af Playmobil, som en del vores ambassadørsamarbejde.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *