“Hjemmelavede” falafler på bare 15 minutter

p2060021

p2060022

Reklame

Den anden dag modtog vi en kasse med en masse lækre nyheder fra Urtekram, super lækkert og perfekt timet, Molly My havde nemlig netop ønsket falafler til aftensmad, og i kasse lå der en falafelmix 🙂

Jeg har nævnt det tidligere, at falafler er vores “fast food” når det skal gå rigtig hurtigt, og vi plejer at have de frosne fra Nutana liggende i fryseren til de hurtige dag, hvor vi f.eks. er kommet sent hjem fra ballet osv.

Denne mix er lavet udfra samme opskrift som Nutana’s og smager også meget tæt på de frosne, en lille smule mere smag, men ellers tæt på. Molly My syntes at de var lækre, men sagde at jeg nok havde kommet lidt for meget salt i, hendes måde at sige at de var lidt stærke. Men altså ikke mere end at hun spiste hele 7 styk, så de må siges at være godkendt.

Jeg lavede halvdelen af posen og der fik vi 11 falafler i en pæn stor størrelse, så i sådan en pose har vi altså til to dages aftensmad. Der skal i øvrigt bare tilsættes kogende vand og ikke andet til posens indhold, ret nemt ik?

Vi spiste dem med pitabrød og denne salat, nemt og rigtig lækkert. Anbefaling herfra, hvis i som os også er glade for falafler….

Mere info om produktet, lige her.

 

Skrives i samabejde med Urtekram, der har sendt os produkter til test.

Indlæg og anbefaling helt af egen lyst.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *