Hun er hjemme igen!

p2130004

Reklame

Molly My er hjemme igen, hjemme hvor jeg bedst kan li at have hende 🙂

Og egentlig en dag for tidligt, men jeg talte med hende i morges og der ville hun altså meget gerne have at jeg hentede hende i børnehaven idag, så det gjorde jeg. Hun har haft nogle dejlige dage hos sin far, navnligt fordi Gunner også har været der.

Men nu savnede hun altså, så vi forkortede med en dag. Det ville jeg også altid acceptere, hvis det var den anden vej hun ville forlænge med en dag, jeg syntes det er vigtigt at vi lytter til hende, selvfølgelig hvis det er rimeligt det der ønskes.

Straks vi kom hjem hoppede hun i nattøjet og lagde sig på sofaen med dynen og bamserne, hun skal altid kramme dem (og mig) lidt ekstra når der går dage uden vi ser hinanden.

Jeg ELSKER hende af hele mit hjerte! 🙂

 

Kanin fra Jellycat (lige her) – Sengetøj fra Soft Gallery (lige her)

 

1 Comment
  1. Hun er også en kær, smuk og skøn datter:-)
    Jeg ville også hente en dag eller mere før tid, hvis det var mig og ja det er vigtigt at lytte til sine børn.
    Godnat til jer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.