Persillepesto med mandler

p2120037

Reklame

Måske i har set på Instagram, at jeg havde en masse skønne damer hjemme til tapas i weekenden? Jeg havde en del bredbladet persille tilbage og umiddelbart ingen planer med den, jeg lavede derfor en lækker pesto.

Pesto er altid lækkert til brød, salater, sandwich og pastaretter. Denne er som nævnt lavet med persille og så har jeg faktisk også brugt mandler i stedet for pinjekerner, simpelthen fordi jeg ikke havde nogle i skufferne.

Men jeg kan faktisk også sagtens generelt finde på at bruge mandler. De giver lidt mere bid i pestoen, som jeg godt kan li er lidt grov. Og så koster de jo meget meget mindre end pinjekerner, som jo har en kilopris som guld 😉

p2120032

p2120033

p2120035

p2120038

Jeg laver altid pesto lidt på gefühl, altså prøver mig lidt frem, tilsætter lidt mere olie ved behov, smager til med salt og peber osv.

Men du skal bruge:

Bredbladet persille

Mandler

En god olie

En fast ost, f.eks. parmesan

Evt. hvidløg

Salt og peber

Det hele blendes til en fast og lækker konsistens, jeg kan som nævnt godt li den lidt grov, men kan man ikke li det blender man bare videre til den er mere flydende og tilsætter evt. mere olie undervejs.

Smager helt fantastisk 🙂

 

Indeholder reklame produkt fra Urtekram.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *