Hvad skal jeres børn være til fastelavn?

fastelavn

Reklame

Så er det snart tid, tid til fastelavn og sjov. Læs for øvrigt om fantastisk fastelavnsfest i København, lige her.

Har i allerede nu planlagt hvad jeres børn skal være til fastelavn? Molly My skifter lidt mening, men hælder lige nu mest til Supermand pige 🙂

Min favorit er Buzz Lightyear eller Woody, men valget er selvfølgelig helt hendes.

Kom til hele det store udvalg af fint fastelavnstøj, lige her.

 

5 Comments
  1. Her skal min Mikkel være en Marsbar – sidste år syede jeg en twixdragt – til stor glæde og fine medalje for bedste udklædning. Så nu er det kun hjemmegjorte dragter der dur i hans øjne. Han er flyttet skole og mente derfor at der godt kunne laves en ny bardragt i år. Elsker selv at kreere dragter – syede som barn selv mine, så derfor syntes jeg det er vildt spændende at finde på noget fedt. I år kunne jeg godt have tænkt mig lidt andet, meeeeen nu er det jo ikke mor der skal klædes ud 😉

  2. Min datter skal være tryllekunstner med høj sort hat, sort overskæg, sort habitjakke og fake cigar, tryllestav mm..

    1. Også en vildt god ide! Lyder skønt 🙂 Tror jeg må lave en tråd på bloggens Facebook side, hvor i alle kan dele billeder fra fastelavn 🙂

  3. Min snart 4 årige vil være princess Leia fra Starwars, så det må mor her få lavet til hende 🙂 parykken har vi, da hun også var det de to første år i vuggestuen, men hun har selv valgt det i år 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.