My Valentine

c_rohde

Reklame

Blot et lille kærlighedsindlæg, på denne kærlighedsdag!

Det er slet ikke noget som vi fejrer hjemme. Men Molly My var alligevel klar over (måske fra børnehaven?) at det var kærlighedsdag i dag. Og jeg havde derfor pakket en lille gave ind til hende. Og tænker måske også at overraske hende med en lille kage senere, hun er jo min største kærlighed 🙂

Imens hun ikke var hjemme var der nemlig ankommet en smuk nederdel, den som i kan se på billedet. Den er simpelthen smukkere end smuk, den er fra Christina Rohde, som igen denne sæson er kommet med en rigtig rigtig stærk kollektion.

Se meget mere hos Lille Figaro, lige her.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.