Nyheder fra Little Marc Jacobs

lmj

Reklame

Ej, men har i set de nye lækkerier fra Little Marc Jacobs? Jeg elsker jo det hele, og skal virkelig sætte mig på mit dankort for ikke at købe det hele hjem! Okay, det er løgn, jeg kan da mine kort oplysninger i hovedet….!?

Little Marc Jacobs

Det er en virkelig fin kollektion denne gang, og lige del sej og fin syntes jeg. Denimjakken ville være en klar favorit, hvis ikke det var fordi at vi selv har lavet en (se den, lige her). Men flere af de andre ting er vist must haves, øverst på listen står den lækre mørkeblå sweat med popcorn, kjolen og den stribede t-shirt 🙂

Hvilke er jeres favoritter?

Kom til hele (det skønne!) udvalg, lige her, og måske i bemærker at det er hos Boozt? De har nemlig nu fået brandet hjem som en nyhed, skønt ik?

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.