Hvad skal jeres børn være til fastelavn?

Stor nyhed fra RAM’N

ramn5

ramn1

Reklame

Siden vi fik vores første Ram’n for snart 2 år siden, har vi elsket den! Elsket konceptet og det faktum at tegningerne kommer til udstilling med det samme :-) Molly My er altid så stolt når hendes kreationer hænger fremme, og det gør mig rigtig glad. Kreativitet er vigtigt og vi hjælper hende gerne med at udfolde den del.

Jer der ikke kender til Ram’n, hvis i overhovedet findes ;-) Så er det det mest geniale koncept, med en simpel ramme der kan indeholde op til 50 tegninger, man klikker dem simpelthen bare oven på hinanden.

Eneste minus har for mig været, at man ikke kunne få Ram’n i en str. A3, da det ofte er den størrelse tegninger der kommer med hjem fra børnehaven – Men det kan man nu!

Ram’n i A3 størrelse!

Helt perfekt, at vi nu både at have store og små værker hængende. Og hvis i også syntes at den størrelse har manglet, så vil jeg anbefale at slå til nu, de sælges nemlig til intropris. Normalpris kr. 899, intropris kr. 799.

Se mere, lige her.

 

Indeholder reklame, da vi har testet den nye størrelse for Ram’n.

 

 

Tak fordi du læser med :-) Vil du se meget mere Bastabum? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram. Indlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal jeres børn være til fastelavn?