Stor nyhed fra RAM’N

ramn5

ramn1

Reklame

Siden vi fik vores første Ram’n for snart 2 år siden, har vi elsket den! Elsket konceptet og det faktum at tegningerne kommer til udstilling med det samme 🙂 Molly My er altid så stolt når hendes kreationer hænger fremme, og det gør mig rigtig glad. Kreativitet er vigtigt og vi hjælper hende gerne med at udfolde den del.

Jer der ikke kender til Ram’n, hvis i overhovedet findes 😉 Så er det det mest geniale koncept, med en simpel ramme der kan indeholde op til 50 tegninger, man klikker dem simpelthen bare oven på hinanden.

Eneste minus har for mig været, at man ikke kunne få Ram’n i en str. A3, da det ofte er den størrelse tegninger der kommer med hjem fra børnehaven – Men det kan man nu!

Ram’n i A3 størrelse!

Helt perfekt, at vi nu både at have store og små værker hængende. Og hvis i også syntes at den størrelse har manglet, så vil jeg anbefale at slå til nu, de sælges nemlig til intropris. Normalpris kr. 899, intropris kr. 799.

Se mere, lige her.

 

Indeholder reklame, da vi har testet den nye størrelse for Ram’n.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.