Weekenden byder på #3

opskriften-paa-en-fantastisk-weekenddag2

Denne gang er weekenden faktisk allerede skudt lidt igang onsdag eftermiddag, da vi der “gik på vinterferie” eller forlænget weekend om man vil.

Torsdag morgen kom Marlon hjem til os og skal være her til i eftermiddag idag fredag. Det betyder leg, larm og store smil i det lille hjem. Igår havde jeg dem med på toppen af Illum til pizza og lækker mad hos Rossopomodoro, som virkelig kan anbefales også til børn.

Men disse indlæg er jo for at se frem mod weekenden, så lad os gøre det. Idag fredag har vi hjemme og legetøjsdag. Der skal leges mere med Playmobil akvarie serien, de har allerede spurgt mig om der kan komme nyt varmt vand i (så blæksprutterne kan skifte farve). Se mere, lige her, hvor der også er en rabatkode til jer.

Marlon bliver som nævnt hentet i eftermiddag og derefter skal Molly My og jeg kort ned i byen og købe en gave, i morgen skal hun nemlig til 5 års fødselsdag hos Sally Sne. Og hende har vi også “lært” at lege med Playmobil, så jeg tror det skal være en æske af en slags der skal købes, måske noget fra den nye skønne serie med feer (lige her) nu må vi se.

Og se så lige billedet øverst, af to små damer. Nemlig Molly My og Sally Sne 🙂

Som sagt så er Molly My til fødselsdag lørdag formiddag og jeg kan ikke helt beslutte mig for om jeg burde være “praktisk” og få ryddet op, handlet ind osv. Eller om jeg skulle forkæle mig selv med en tur i biografen alene, der går så mange film jeg gerne vil se, og jeg nyder at gå i biografen.

Lørdag eftermiddag, har jeg lovet hende at vi skal lave noget i Kreakassen, februar kassen er nemlig ankommet og hun elsker de projekter. Hun har kigget med lange øjne efter kassen siden den kom igår, men jeg har sagt at vi skal vente til vi er alene, da hun gerne skal sidde selv med det og have lidt ro.

Og så rummer frugtskålen igen lidt meget modne bananer, så jeg tror at ‘Verdens bedste banankage’ skal bages, find opskriften, lige her.

Søndag har vi hygge/hjemme formiddag. Af erfaring (lige her) ved jeg jo at det også er yderst vigtigt for hende og jeg selv, men ingen planer og nattøj 🙂 Om eftermiddagen skal vi besøge en god veninde, som vi har lært at kende gennem bloggen. Molly My er meget meget glad for hende, så vi glæder os!

Mandag har vi faktisk også fridag, da der skal filmes en lille film med os, det vil jeg fortælle mere om en anden dag.

Hvad er jeres weekend planer?

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.