Grove pølsehorn med hjemmelavet ketchup

p2190045

p2190044

Molly My elsker dem, elsker pølsehorn! Både de hurtige fra 7/11 og dem vi selv bager. Denne version er en lidt grovere version, som også blev rigtig lækker. Opskriften kan jeg ikke tage æren for, den fandt jeg hos Finax, lige her.

Hjemmelavet ketchup

Men ketchuppen den kan jeg dele opskriften på, den er nemlig min egen hjemmelavede, og selvom jeg også elsker Heinz, så er en hjemmelavet altså bare rigtig lækker også.

Har i selv prøvet at lave ketchup? Ellers så følg med nedenfor.

Til et glas i pæn størrelse skal der bruges:

500 gram modne tomater, nu mere modne nu mere smag

1 dl. lagereddike

1 æble, gerne lidt syrligt

1 løg

1 fed hvidløg

125 gram mørk farin

1/2 tsk. kanel

1/2 tsk. stødt allehånde

Fremgangsmåde:

Hak tomater, æble, løg og hvidløg i grove stykker. Kom det hele i en gryde med krydderier, farin og eddike. Kog det i cirka 10 minutter og blend til en god konsistens, jeg kan godt li den lidt grov, men det er jo en smagssag. Smag evt. til med mere farin eller eddike alt efter om man bedst kan li den sød eller syrlig.

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *