H&M Studio SS 2017

hmstudio2017_1

hmstudio2017_2

På torsdag d. 2 marts 2017 lander H&M Studio SS 2017 kollektionerne online og i udvalgte butikker. Jeg ELSKER de kollektioner, faktisk både til børn og voksne. Til børnene mest fordi der altid er leget lidt med det hele, det er udklædningstøj til hverdag, hvis man kan sige det sådan.

Denne gang med referencer til ballet og cirkus verdenen, jeg er vild med så meget af det, og kommer til at sidde klar ved computeren på torsdag når det sættes til salg, det går altid rigtig stærkt så det er med at have forberedt sig inden og prioritere hvad man helst vil have 🙂

Dette er på min indkøbsliste, jeg får svært ved at begrænse mig! Hun skal bare have det sæt til ballet, men love sættet er også for skønt, de små kjoler og ja den vendbare bomberjakke, den står der altså også Molly My på! Og undskyld fokus på pigerne her. Men der er også seje styles til drengene.

hmstudio2017_collage

Se hele børne kollektionen, med overblik over styles, priser mm. lige her.

Der er også meget skønt på dame kollektionen (se lige her) også styles hvor man kan matche lidt, jeg håber at være heldig der også, men starter med børneshoppen, den lille forkælede (møg) unge 😉

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.