Februar favoritter

beauty

Reklame

Uh, jeg når det lige med nød og næppe, her på februars sidste dag. Altså at vise mine februar favoritter med beauty produkter 🙂

Denne gang er der igen lidt til hår, krop, ansigt og en lidt mere personlig, men ganske naturlig ting. Lad os begynde fra en ende.

beauty1

// 1. Maria Nila dry shampoo, ingen er bedre end denne! Jeg bruger den ikke kun som tørshampoo, men faktisk også som stylings produkt i helt rent hår. Den er intet mindre end genial. Find den, lige her.

// 2. REN express make-up remover, effektiv og samtidig mild. Virkelig effektiv til øjen make-up og rigtig drøj i brug, jeg har tidligere brugt en, også rigtig god en, fra Beauté Pacifique i flere år, men den blev simpelthen brugt så hurtigt at jeg nærmest var i Matas efter en ny hver måned. Det oplever jeg ikke med denne, som er mere drøj i brug, men præcis lige så god. Find den, lige her.

// 3. Rudolph Hair Forever Soft Conditioner, i kender nok min kærlighed til Rudolph Care generelt, så selvfølgelig skulle jeg også prøve hår produkterne da de var på tilbud i december. Det er rigtig rigtig lækre produkter. Og nogle jeg bestemt vil købe og bruge igen. Lige i denne kolde tid har jeg dog haft brug for mere pleje og fugt, da mit hår er ekstremt tørt. Men til sommer tror jeg de vil være geniale. Find den, lige her.

// 4. Rudolph Hair Herbal Mint Shampoo, af de to Rudolp Hair produkter er shampoo min favorit, den har en lækker frisk mint duft, som er dejlig forfriskende i badet, godt skummende og bare lækker. Find den, lige her.

// 5. Xellence Harmony Organic Apricot Kernel Oil, lækker olie som jeg bruger om aftenen til rens af mit ansigt (ikke øjne), men er lækker blød og suger ind i huden. Find den, lige her.

// 6. Aésop Révérence Aromatique Hand Wash, det er absolut den dyreste håndsæbe jeg nogensiden har købt! (kr. 260) men den er helt speciel fordi den indeholder en mild scrub og virkelig giver den blødeste hænder, desværre er Molly My også fan af den, så den bruges ret ofte. Find den, lige her.

// 7. Ecooking MultiBalm, lækker balm til læberne, tørre pletter, små sår osv. Den ligger i tasken og kan klare det meste, sådan et all in one produkt. Find den, lige her.

// 8. NYX lip liner, lækker og billig (kr. 30) lip liner. Det er mit første produkt fra NYX, men den virker og holder, så måtte også lige med som en favorit. Find den, lige her.

// 9. Idun Pressed Mineral Blush, lækker og smuk blush, meget holdbar og drøj i brug. Jeg har den farve der hedder ‘Smultron’. Find den, lige her.

// 10. Sandstone Scandinavia læbestift, jeg har før nævnt disse produkter og kommer nok også til det i flere favoritter, de er virkelig lækre, uden “skidt” og med gode priser. Find den, lige her.

// 11. Organic Cup, her bliver det måske for nogle lidt for personligt? Det handler om menstruation, som jo er noget af det mest naturlige. Jeg bruger en kop i stedet for tamponer, bind osv. Og jeg er FAN, det er en kæmpe befrielse og frihed jeg oplever med denne, jeg oplever virkelig ikke min menstruation på samme måde som tidligere, jeg glemmer næsten at den er der og skal tømmes, hvilket jeg gør to gange om dagen, morgen og aften. Resten af dagen mærker jeg ingen ting til min menstruation, helt genialt og yderst bæredygtigt og økonomisk. Find den, lige her.

 

Januar favoritterne kan forøvrigt ses, lige her.

Indeholder enkelte produkter modtaget til test.

 

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *