Weekenden byder på #5

Om 57 dage…..

ferie

Reklame

Altså det er ikke fordi at vi tæller ned eller noget… LØGN, det gør vi! Om 57 dage skal vi på ferie, den første af årets spændende rejser, og vi glæder os tosset meget!

Molly My mest til gensyn med Lollo & Bernie – Ja, hun elsker dem stadig, læs evt. mere lige her. Og jeg bare mest til lidt varme, familietid og måske en god bog ved poolen.

Vi skal til Tyrkiet i Antalya området med Spies og bo på dette Sunwing Hotel, det er vores 4 gang på et Sunwing hotel, og selv de koster lidt ekstra, så er de altså pengene værd! Det ved jeg for jeg betaler selv disse rejser, så altså ingen spons her, desværre fristen man til at sige. Men blot en oprigtig glæde ved nogle rigtig børnevenlige og lækre hoteller.

Turen har hele tiden været planlagt til en mor og Molly My tur, som vi jo tidligere har nydt så meget (se f.eks. her og  her ) men i denne uge fik vi booket endnu en person med på turen, nemlig vores gode veninde Clara, altså Gunner’s mor. Det bliver vildt hyggeligt at få hende med også, både til hygge og plask i poolen om dagen, men også for mig om aftenen når Molly My er puttet, det er bare hyggeligere at dele et glas vin med en anden på terrassen ik?

Det bliver altså ren pige tur, og vi glæder os!

Molly My er klar i den forstand at badedragt (fra Christina Rohde, lige her) og solcreme (fra Milk Baby, lige her) er på plads, resten som sandaler, sommerkjoler osv skal vi lige kigge lidt mere på.

 

Men hey der er jo 57 dage at løbe på endnu, ikke at vi tæller ned eller noget….

 

Tak fordi du læser med :-) Vil du se meget mere Bastabum? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram. Indlæg indeholder affiliate links.

5 kommentarer

 • Jeg kan virkelig godt forstå at I glæder jer!!

  Badedragten er skøn. Jeg skal vist på jagt efter noget nyt badetøj til drengene – måske uden blomster ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GLÆD JER – det er vores yndlingshotel! Vi var der i oktober 2015 og april/maj og oktober 2016. Har netop bestilt vores fjerde rejse dertil igen til juli, og vi glæder os så meget! Der er garanti for godt vejr, sødt personale og lækre omgivelser :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michala

   Hvor dejligt at høre! Som du ved har vi været på andre Sunwing hoteller, men aldrig dette :-) Glæder os meget :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god ferie💪☀️☀️. KÆFT jeg gad godt det var mig!!!! Venindeture er noget helt særligt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Gid det var os som kunne tælle ned:-)
  Rigtig god weekend til jer to tøser:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden byder på #5