En øko kylling = tre lækre måltider

p2270028

I sidste weekend købte vi en lækker økologisk kylling, sådan en koster lidt mere end en pakke kyllingefilet, ja, men tilgengæld er der til hele tre gode og velsmagende måltider i den, og så er prisen pludselig en anden ik?

Jeg startede med at ovnstege den og lavede en søndagsmiddag med lidt fast food / junk feeling, vi fik nemlig også pomfritter og dip til. Men også gnavegrønt, og det smagte fantastisk lækkert 🙂

img_6443

Alt kyllingen blev efterfølgende pillet af skroget, som blev kogt med lidt grøntsager. Jeg brugte fremgangsmåde fra Madbanditten, lige her.

img_6442

Næste dag stod den så på hønsekødssuppe med den kogte bouillon, kødet, gulerødder, hvidkål og hakket koriander. Molly My (og jeg) elsker begge supper, specielt i disse kolde tider. Og så tager sådan en portion jo bare 5 minutter at lave, når der i forvejen er godt bouillon dagen før.

p2270024

p2270028

Og et par dage efter brugte jeg så resten af kødet til en hønsesalat med æbler og bagt serrano skinke, normalt ville jeg lave den med lidt karry (ud fra denne opskrift) men denne gang lavede jeg den med røget paprika og lidt sød chili, den blev rigtig lækker.

img_6444

Får i også brugt jeres mad ned til sidste rest? Det er så dejlig en fornemmelse at bruge alle rester og være med til at formindske madspild 🙂

 

 

(Visited 13 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *