Bananvafler med ølandshvedemel

p3060066

Reklame

Der er da ikke noget mere lækkert end en vaffel med marmelade og måske lidt sukker? Vi elsker dem, specielt fordi de er hjerteformede iflg. Molly My, hun ville aldrig acceptere om jeg købte et vaffeljern til firkantede vafler 😉

Vaffeljernet, som så smart kan bage to styk ad gangen er fra Ellos og på tilbud lige nu, find det, lige her. Det er ret smart at der er to ad gangen, så går det lidt hurtigere og vi kan begge få en på samme tid.

I weekenden lavede jeg denne udgave med groft sigtet ølandshvedemel (andet mel kan også sagtens bruges) og banan, dvs. de er ikke så usunde som en vanlig opskrift og kan derfor også spises til morgenmad.

p3060080

p3060057

p3060060


Sunde bananvafler


Opskrift til 5 store vafler:

1 æg

1 dl. mælk

2 dl. mel, brug gerne noget groft, men alt kan bruges

1 most banan (gerne godt moden)

Lidt vanilje eller kanel

Smør, olie eller kokosolie til vaffeljernet

Fremgangsmåde:

Mos bananen, og pisk sammen med æg og mælk, tilsæt mel lidt efter lidt og tilsæt evt. lidt vanilje eller kanel. Der kan også tilsættes sukker, men jeg syntes at banan gør den fint sød og så kommes der jo oftes også noget sødt ovenpå, som her med marmelade.

Kom lidt fedtstof på vaffeljernet og bag dem til de er gyldne.

Spises lune, men er faktisk også gode kolde.

Elsker i også vafler? Vores vaffeljern kan anbefales og er som nævnt på tilbud, lige her.

 

 

 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *