Lilla hår! Kæmpe lykke!

p3100011

p3100012

Reklame

Molly My har længe ønsket sig lilla hår, sådan rigtig lilla, det kommer af at favorit farven er lilla, og så fordi vi så en pige med lilla hår for snart et års tid siden. Der er blevet spurgt mange gange, hvornår kan jeg få lilla hår? Mit svar har mange gange været, at det er først når hun bliver voksen og at jeg heller ikke vidste hvor man kunne købe det.

Bare kig på din computer mor! Ups, hun ved godt jeg netshopper hva’?

Nå men, selvfølgelig ville jeg ikke lade hende få lilla hår 🙂 Men da jeg så fik en pressemail og tilsendte produkter med denne spray fra L’Oréal, som vaskes ud med en enkelt hårvask, ja så blev jeg nysgerrig og forbarmede mig.

Sjældent har jeg set hende så glad og komme så hurtigt ud af døren for at komme i børnehave, hallo!v Hun havde jo lilla hestehale og den skulle bare vises frem ik? 😉

Det er ret diskret og med en lille smule glimmer, absolut acceptabelt i min bog og hun var som nævnt bare stjerne stolt og lykkelig.

Den er fra L’Oréal, hedder Colorista Spray og fåes i mange forskellige farver, lige her.

 

 

(Visited 13 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *