Bæredygtig kærlighed til Vesterbro

p3120091

p3120060

p3120071

p3120107

Reklame

Jeg har en stor kærlighed både til Vesterbro og bæredygtighed generelt, det ved i nok om i har læst lidt med, hvorfor jeg heller ikke var sen til at sige ja tak til et samarbejde med Sort+ Hvid, som netop kombinerer de to ting.

Sort+Hvid

Sort+Hvid laver lækre bæredygtige net, som både er gode for miljøet og pengepungen, dels så hjælper de os med at mindske forbruget af plastikposer (meget vigtigt!) og så sparer vi penge på alle de plastikposer der købes når vi handler ind. Men det er altså ikke bare et hvilket som helst net, ud over at være rigtig fint og pænt, så er det også praktisk.

Det kan nemlig foldes sammen i egen lomme og fylder ikke meget i tasken, der er derfor ingen undskyldning for ikke altid at have det med i tasken, man ved jo aldrig hvornår man får brug for en pose vel?

Vi bruger dem ikke kun til at handle madvarer i, men også til legetøj om fredagen når der er legetøjsdag i børnehaven, når der skal tøj og ting med hjem til far, når jeg skal hente pakker på posthuset eller i pakkeshoppen, når Molly My skal til ballet og meget meget mere.

Nettet er rigtig rummeligt og holdbart, og kan have mad til nærmest en hel uge for os to piger eller 8 af Molly My’s bamser, ja vi talte hvor mange hun havde kommet i.

Er der ikke skønne? Om man elsker Vesterbro eller ej, så er det bare fint og brugbart. Og ellers ved jeg at der arbejdes på to nye udgaver, nemlig tryk med ‘Fællesskab’ og ‘Nærvær.

Hvor mange plastikposer bruger i om måneden? Svar ærligt, eller bare tænk over dert! 😉

Se meget mere, lige her.

 

Indlægget laves i samarbejde med Sort + Hvid.

 

 

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *