Salat med bagte rødbeder, fetaost og græskarkerner

p3050014

I dag kommer en af de helt lette “opskrifter”, jeg vil nok nærmere bare kalde det en inspiration. Men ikke desto mindre så en inspiration jeg selv og Molly My er rigtig glad for.

Nemlig en nem, mættende og lækker salat! Den er lækker som den er til f.eks. frokost, men også perfekt tilbehør til en bøf, et stykke kylling eller grillet laks 🙂

Du skal bruge:

Salat, jeg har her brugt romainesalat

Friske rødbeder

En god fetaost

Græskarkerner

(Lidt olie, salt og peber)

Fremgangsmåde:

Skræl rødbeder og skær dem i mindre stykker. Vend med olie, salt og peber.

Bag i ovnen på 200 grader i cirka 10-15 minutter (alt efter størrelse)

Lad dem afkøle lidt.

Hak salat og fordel rødbeder over, skær passende stykker fetaost ud og kom ved sammen med græskarkerner.

Det smager helt fantastisk, og er en god kombination af sødt, salt, blødt og sprødt.

Tip, det er også lækkert at komme lidt honning ved rødbederne når de bages.

 

Find andre lækre salater, lige her.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.