Weekenden byder på #6

p3180010

Reklame

Weekenden byder på, idag i en lettere forsinket udgave 🙂 Jeg plejer jo at udgive disse indlæg fredag formiddag, og min plan var at skrive det når jeg havde afleveret Molly My i børnehaven. Men som i måske har set på Instagram, så har hun været snottet og med mig idag og så var der ikke også lige tid til blog i formiddags 🙂

Nu sover hun og jeg har igen tid ved computeren….

Fredagen er så ved at være slut, men jeg vil alligevel lige fortælle jer hvad vi netop er kommet hjemfra, der er faktisk stadig billetter at købe til i morgen 🙂 Nemlig en hyggelig børnejazz koncert i DR huset, i kan læse mere, lige her, hvor der også kan købes billetter.

Det var en fantastisk fin oplevelse, og jeg er meget glad for at jeg for et par dage siden fik en reminder på mail, for jeg havde ikke fået noteret det i min kalender og havde fuldstændig glemt at jeg havde købt billetter!

I morgen lørdag er vi inviteret i biografen for at se den nye “Skønheden og Udyret” det er Wheat der inviterer, og det passer helt perfekt med at deres nyeste kollektion med Disney x Wheat netop er landet i butikkerne, hvor der netop også er med Belle mm, se et smugkig ovenfor.

Jeg lover at tage lidt flere billeder af Molly My i tøjet i morgen, men som sagt sover hun lige nu. Det kan købes, lige her og lige her. Igen er der mange mange fine sager 🙂

Søndag står den på nattøjsdag, hygge og bagning. Vi trænger til afslapning, og Molly My specielt med den snotnæse. Men jeg har også lovet hende at vi skal bage nogle lækkerier, der står nemlig en stor køkkenmaskine fra Kenwood i en kasse i stuen, som vi skal teste. Mere om den en anden god gang.

Hvad skal i lave i weekenden?

 

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Her står den på total afslapning i dag efter en alt for hård arbejdsuge. I morgen skal vi spise på Café 8-tallet og til Marcus & Martinus i Royal Arena med mindstemanden og hans bedste kammerat. Og søndag står den på maling af gæsteværelse som skal indrettes med fin gul futon sovesofa fra ILVA , nye hylder med læderophæng og fine Visse Vasse billeder …

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *