Avocadovafler med ølandshvedemel

p3060050

Idag skal det handle om en lidt anderledes vaffeludgave, nemlig en saltet udgave, som er god både som tilbehør til en salat, med pålæg på, som en sandwich eller som her “bare” med en god pesto og lidt avocado. Selve vaflen, indeholder nemlig avocado, så det var oplagt at spise den sådan.

Men jeg har også lavet den med forskelligt andet pålæg på og Molly My har dyppet den i humus, kort sagt, den kan spises på mange måder.

Fælles for dem alle er at den bare smager lækkert 🙂

Opskrift til 5 store vafler:

1 æg

1 dl. mælk

2 dl. mel, brug gerne noget groft, men alt kan bruges

1 most avocado (gerne godt moden)

3/4 tsk salt

Smør, olie eller kokosolie til vaffeljernet

Fremgangsmåde:

Mos avocadoen, og pisk sammen med æg og mælk, tilsæt mel lidt efter lidt og tilsæt salt.

Kom lidt fedtstof på vaffeljernet og bag dem til de er gyldne.

Spises lune, men er faktisk også gode kolde.

Elsker i også vafler?

Vores vaffeljern er købt ved Ellos og er perfekt, fordi det kan bage to vafler ad gangen.

Find det lige her.

 

Indeholder reklame link.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.