Jeres bedste ferieminder og tips?

IMG_9589

Måske i kan huske, da jeg for et par måneder siden, skrev om vores fantastisk spændende rejseplaner i juni måned? Ellers kan i se/gense indlægget, lige her.

Vi skal nemlig på cruise med Royal Caribbean og glæder os selvfølgelig rigtig rigtig meget. Vi har aldrig været på lign. før og det hele er bare meget spændende, der er som i kan se i tidligere indlæg alt hvad man kan drømme om, specielt som børnefamilie har jeg en ide om at det er rent paradis 🙂

Cruise fra Barcelona

Selvom meget af tiden jo er planlagt på havet, som kommer vi de fleste dage til land, og skal i den forbindelse havde lagt lidt små planer, her kommer i ind i billedet 🙂

Jeg forestiller mig at i sikkert har været i flere af de spændende byer?

Ruten er som nedenfor:

kort

Vi sejler simpelthen fra Barcelona søndag eftermiddag og er næste morgen i Provence og sejler videre om aftenen til Nice, hvor vi så ankommer tirsdag morgen og tirsdag aften er der igen afgang, hvor vi onsdag morgen vil være i Firenze efter en dag der, er der igen afgang og torsdag morgen ankommer vi til Rom, hvor vi igen har en hel dag og efter endnu en nat på havet er vi  fredag morgen i Napoli, som er sidste destination på turen, lørdag er vi på havet hele dagen og igen søndag tilbage i Barcelona. Vi slutter på egen hånd med 3 dage i Barcelona.

Så som i kan se skal vi besøge en masse spændende byer, det er det jeg finder specielt fantastisk ved sådan et cruise, vi skal ikke flyve, skifte hotel osv, men ser altså alligevel 6 spændende byer på en uge, det er sgu da smart ik?

Det lyder vildt og måske lidt stressende, men husk på at man gør det i helt eget tempo og besøger de byer man har lyst til, vil man hellere være en hel dag ved poolen på skibet, ja så gør man bare det.

Det er heller ikke planen at vi skal være i alle byer, men også en del på skibet, da der simpelthen også er så mange aktiviter der, men vi skal nok lige af og strække benene, det første sted ligger ved f.eks. til ved en lille badeby, hvor jeg tænker at vi skal ligge lidt på stranden, men altså ikke tager ind til selve Provence. I Rom har booket en tur/transport til os ind til byen, så vi skal være lidt kulturelle, men ellers har jeg faktisk ikke lagt store planer endnu.

Har i nogle gode “must see” tips til de forskellige byer? Jeg tænker på alt lige fra en lækker legeplads, fantastisk restaurant, lille lokalt marked, lækreste is osv?

Intet tip er for lille eller stort, bare byd ind 🙂 I virkeligheden vil jeg bare gerne have jeres bedste ferieminde fra en af byerne.

Barcelona, Provence, Nice, Firenze, Rom og Napoli.

Ps. hvis i nu også syntes at det her lyder som den perfekte ferie, så har jeg set at der lige nu er 35% rabat på alle cruises ud fra Barcelona. Se mere, lige her.

 

 

Markeret som reklame, da vi er inviteret på pressetur af Royal Caribbean.

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Jeg har været i Rom ca 27 gange, men mit speciel er mad 😄 Så hvis i mangler et godt sted til en frokost med den helt retttw stemning, så sig til 👌🏼 For i Rom er der virkelig mange turist fælder, så en god by med lidt fif i baggagen 😉

  • Jeg har lige været 5 dage i Barcelona og kan i hvert fald fraråde akvariet dernede som alle ellers anbefaler. Den blå planet er 100 gange sejere.
    Men stranden er ret cool og Gaudí parken synes vores unger også var fantastisk. De havde også en rigtig fin legeplads lige nær billetlugen. Husk at bestille og book tid i forvejen. De vidste vi ikke at man skulle og kom derfor til at vente et par timer deroppe før vi kunne komme ind i parken. Rigtig god tur.
    Anne

    • Super tip Anne, jeg havde netop tænkt at vi skulle besøge Park Güell, så der skal da bestilles billetter hjemmefra :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *