Katie Scott x H&M

p3170055

p3170014

p3170015

Reklame

Molly My er SÅ klar til forår og sommer! Hun er blevet forkælet med nye lækre styles fra H&M, som i næste uge kommer med en speciel lækker og limited kollektion i samarbejde med Katie Scott.

Katie Scott x H&M

 

Katie Scott er en engelsk illustrator, der gennem sine traditionelle medicinske og botaniske illustrationer skildrer en velkendt, men alligevel fantasifuld verden af planter og mennesker.

Hun kreerer især illustrationer til wallpapers, bogomslag og plakater, men nu har hun i tæt samarbejde med H&Ms designteam designet illustrationer af dyr, der skal indgå i en speciel H&M kollektion målrettet børn.

Der kommer følgende styles i kollektionen:

 

katie-scotthm

katie-scotthm1

campaignimage

Er det ikke skønt? Jeg syntes det er stærkt til både piger og drenge. Det er virkelig fine illustrationer og Molly My har brugt længe på at sidde og kigge på hendes leggings med de smukke dyr, der er så mange fine detaljer, f.eks. guld striben på benet og finurligheder med velour effekt på printet mm.

Og det bedste er næsten priserne, fra kr. 79 for t-shirts og op til kr. 179 for f.eks. buksedragten, det er helt okay ik?

Det hele lander i H&M på torsdag d. 23/3 – Lige her og i butikker med børnetøj.

 

Markeret som reklame, da tøjet er modtaget af H&M.

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.