Skønheden og Udyret

img_6603

img_6608

img_6606

Reklame

Vi var i lørdags inviteret til en speciel fremvisning af Skønheden og Udyret, Wheat havde inviteret som et led af deres fantastiske samarbejde med Disney, og meget passende er det jo at Belle netop er en af figurerne i den nyeste kollektion fra den linie.

Sættet som Molly My har på er (naturligvis) derfra, det lækreste sweat sæt med et fint guldprint, kigger man tæt på er det jo Belle og klokken med rosen, fint og diskret, præcis som Wheat er gode til.

Alle tre dele kan jo også sagtens bruges på kryds og tværs med andre ting. Molly My er helt pjattet med det og det er simpelthen så blødt og lækkert, også til børnehavebrug.

Det skal på i weekenden, hvor hun sådan håber at møde Belle, mere om hvad vi skal en anden dag, men måske i kan gætte det?

Find t-shirt (lige her) hætte trøje (lige her) og nederdel (lige her)

Skønheden og Udyret

Selve filmen var også et kæmpe hit, den var virkelig fin og smuk! Lidt sørgelig syntes hun, da Belle rejser fra Udyret for at hjælpe sin far, så det krævede lidt en Kleenex, men hun er en lille følsom størrelse og græder også til andre film. Heldigvis kommer Belle jo tilbage igen. Det er kærlighed, mor! Sagde hun i slutningen af filmen.

Hun syntes tilgengæld ikke at den var uhyggelig som Udyret jo måske kan være lidt, så en kæmpe anbefaling om at gå i biografen herfra. Meget fin film til både store og små 🙂

 

 

Indholder reklame, da tøj er modtaget i gave og vi var inviteret til at se filmen.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.