Mandags makeup

p3200029

p3200032

Sponsoreretindlæg

Noget af det bedste Molly My ved, er ansigtsmaling! Både det man kan købe sig til hos de dygtige piger i Zoo og lign steder, men også det man kan få lov at lege med hjemme.

I husker måske mit tidligere indlæg om Makaku, hjemmesiden med alt hvad hjertet begærer inden for kreative sager? Ellers se/gense det, lige her.

Der viste jeg jer et simpelt lille DIY projekt som alle kan lave, idag er det måske ikke så meget et projekt, men bare en opfordring til at bruge jer selv som lærred, det er nemlig bare sjovt og hyggeligt, sådan at male på hinanden 🙂

Så i min Instagram Story igår, hvor Molly My malede mit ansigt? Det var meget smukt med f.eks. lilla læber, røde øjenbryn og en sol i panden, jo jo vi er ikke bange for farver.

p3200004

p3200041

Og lige præcis ansigtsfarver, der har Makaku nogle af de bedste på markedet, nemlig fra Eulenspiegel, det er produkter uden parabener og parfume og så er de nemme at vaske af igen. Stor anbefaling herfra, de fåes i flere varianter, lige her.

Elsker jeres børn også ansigtsmaling, eller bare generelt kreative stunder? F.eks. her op til påske med lækkert papir til gækkebreve, fjer til pynt af æg osv?

Så tjek Makaku ud, der er virkelig mange skønne sager.

Og jeg har en rabatkode til jer. Koden BASTABUM (skal skrives med store bogstaver) giver 15% på alle varer, til og med d. 31/3-2017.

Happy shopping – Kom til hele det store udvalg, lige her.

 

Indlægget er sponsoreret af Makaku.

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *