Næsten for godt til at være sandt, men det er det altså ikke!

img_6999

Sponsoreretindlæg

Det her er helt nyt for mig, men samtidig noget der giver rigtig rigtig meget mening. I har måske efterhånden regnet ud, at jeg er ret glad for at netshoppe ik? Og glad for et godt tilbud også?

Men hvad hvis jeg så siger at man kan få penge til helt kontant netop ved at shoppe?

Da jeg først læste det, tænkte jeg bare, ja ja, det er for godt til at være sandt. MEN det er sandt og det virker, jeg har nemlig selv prøvet det 🙂

Der er f.eks. 5% hos Ellos, 6% hos Stylepit, 6% hos Asos, 1% hos Boozt, 5% hos Lekmer, 3,5% hos Disney Store og 5% hos Babyshop – Det lyder måske ikke af meget, men hvis man regner lidt på det så løber det faktisk op, det er jo af det fulde beløb som

Og det er altså rede penge man får udbetalt som en slags bonus, lad os f.eks. sige at i har handlet for kr. 1050 hos Stylepit, der er købt lidt sandaler og sommertøj til børnene, jamen så kommer der automatisk kr. 63 ind på jeres konto, det er da ret sejt ik?

Udover kontant rabat eller tilbagebetaling, hvad kalder man det lige for? Så er der jo de helt vanlige rabatter og nedsættelser stadig, så det er jo en form for rabat med rabat på.

Bonusway tilbyder en smartere måde at handle på nettet. Gå til din yndlingsbutik via Bonusway og shop som du plejer, samtidig med at du får penge tilbage på din bankkonto.

I kan se alle takster og shops der er med i ordningen, lige her. Og der er også en fane med specielle udsalg, tilbud og rabatkoder. Siden hedder bonusway og jeg har fået lov at give jer alle 40 kr kvit og frit hvis i signer op, det er da værd at tage med ik?

I skal tilmelde jer, lige her, for at få de 40 kr 🙂

Og en anden god ide, kan også være at følge dem på Facebook, lige her, der tippes nemlig om gode tilbud mm, f.eks. idag om 20% hos Boozt.

Her lidt forårsinspiration der alt er fundet på shops hos Bonusway:

bonusway

//1. Skønheden og Udyret legesæt // 2. Molo kjole // 3. Angulus sandaler // 4. Vita loftslampe // 5. Wheat termojakke // 6. Molo kjole //

 

Indlægget er sponsoreret af Bonusway.dk

 

(Visited 12 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *