Jeg gad vide, om det kunne få hende i egen seng igen?

56104327-001

Sponsoreretindlæg

Siden vi er flyttet i oktober måned (sidste år) har Molly My stort set sovet hos mig hver nat, det er der som sådan ikke noget galt med. Men altså, vi har aldrig før gjort os i det med samsovning, hun kom på eget værelse da hun var omkring 3 måneder og vi har ellers kun sovet sammen når hun har været syg, vi har været på ferie osv.

Men i og med at alting var så nyt med flytning, nyt hjem og deleordning, så vurderede jeg at det var fint at vi sov sammen, og det holder hun så ret meget fast i nu. Jeg har spurgt hende hvornår hun egentlig tænker at hun skal på eget værelse igen, da hun altså har et virkelig skønt og dejligt værelse og hendes svar er til sommer, men lad os nu se 😉

Hun har måske sovet på eget værelse en 5-10 gange siden vi er flyttet, så ja størstedelen er altså med mig i min seng. Jeg tror ikke rigtig på det med sommer, og overvejer faktisk at købe en køjeseng til hende, for at få “lysten” til at sove på eget værelse igen. Hun taler nemlig virkelig meget om en køjeseng, vist mest fordi flere af hendes venner har en. Hun har egentlig en rigtig lækker seng, men altså hvis en køjeseng nu er drømmen?

Det er vist også noget med at man jo så kan lave hule og have venner sovende 🙂 Jeg kan ikke helt finde ud af om det er hyggeligst med en “rigtig” køjeseng med to sovepladser eller blot en højseng, hvor man kan lave hule under. Der hvor hun så ikke skal sove vil jeg indrette det med puder og en hyggeplads og med en hyggelig lyskæde eller lign, kan i se det for jer?

koejeseng

 

// 1. Flexa Basic køjeseng // 2. Chula quiltet pude // 3. Flexa White højseng //

// 4. Bolette lyskæde // 5. Flexa White køjeseng // 6. Cedra strikpude // 

 

IDEmøbler har en del lækre udgaver fra Flexa, og jeg er nu i overvejelses fasen, mon det vil få hende i egen seng igen? Eller skal jeg regne med at have hende hos mig længe endnu?

 

 

Indlægget er sponsoreret af IDEmøbler.

Køjesenge drømme helt Molly My’s egne.

 

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Kan godt forstå du vil ha henne i eget rom og det var en deilig ide med køyeseng! Men jeg tenker du nok heller skal bruke dine foreldreskills og være den voksne som bestemmer hvordan dere har det hjemme hos dere, uten at det innebærer å kjøpe noe til henne.
    Lykke til ☺

    • Mine forældreskills er nok for svage, når hun spørg sødt om hun ikke nok må sove sammen med mig, fordi det er så hyggeligt Mammi :-)

  • Jeg går og overvejer lige det samme som dig. Kan ikke få min datter i hendes egen senge.
    Har du set at flexa har en høj senge hvor man kan købe en hygge/sidder plads som trækkes ud til en ekstra seng for gæster så det er mere brugbare og også være plads til et skrivebord eller reoler.
    Men jeg tænker også for mig er hun kun små i så kort tid og det bliver ikke længe før hun ikke har lyst til at sove med mig mere. Jeg er mega splittede om hvad er vigtigste.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *