Forårsfornemmelser i Disneyland® Paris

img_6894

Reklame

Sikke en fantastisk weekend! I har måske fulgt lidt med på Instagram også, men jeg vil selvfølgelig fortælle meget mere herinde, der er jo mulighed for lidt flere år.

Anledningen til vores besøg hos Disneyland® Paris var deres 25 års fest, tænk at det er 25 år siden de åbnede, jeg kan huske da det var, ikke at jeg selv var med til åbningen man kan huske at der blev talt om det og jeg besøgte også parken selv for første gang for 18 år siden (i forbindelse med min 20 års fødselsdag, hvor jeg var i Paris) 🙂

Der er så mange spændende tiltag og specielle ting i år i forbindelse med de 25 år, og dem vil jeg fortælle meget mere om i senere indlæg. I dette vil jeg egentlig bare fylde forårsfornemmelserne i Disneyland® Paris, da vi var afsted sidste år var det jo med den magisk julestemning (se mere, lige her) denne gang med høj solskin og lune kinder.

Julen var bestemt eventyrlig, men alle blomsterne og foråret kan altså også noget, faktisk rigtig meget, jeg forestiller mig at foråret må være et noget nær perfekt tidspunkt at besøge Disneyland® Paris på, det er hverken for koldt eller varmt, men bare dejligt til at man kan være udendørs hele dagen og opleve alt der er at byde på.

I forbindelse med de 25 år er der rigtig gode tilbud at finde, lige her. Og har i mulighed for det, så tag afsted! Det er absolut magisk og eventyrligt.

 

Markeret som reklame, da vi var inviteret af Disneyland® Paris.

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *